IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pengumuman Penting...!!!!

>> Saturday, March 02, 2013

Kepada para penggangur di luar sana, yang baru keluar dari Pusat Pengajian Tinggi atau Rendah, yang baru keluar dari Pusat Serenti mahupun yang baru habis SPM....

Gua ada pengumuman penting.... Sekarang ini gua sedang mengusahakan satu projek baru dengan Keraaaaajaan Malaysia di bawah seliaan Kementerian Dalam Negeri. Satu projek yang amat sulit dalam tempoh terdekat ini.

Berkuatkuasa dengan serta merta gua dah dapat kebenaran dari Kementerian Dalam Negeri untuk merekrut sesiapa sahaja untuk jawatan sebagai "PENCEROBOH".

Urusan gaji + elaun pelbagai boleh bincang kemudian..., kepada sesiapa yang berminat boleh datang isi borang di Dewan Serbaguna negeri/daerah masing2 bermula pada 3hb Mac 2013 jam 9.00 pagi.

Sila dapatkan sokongan dan tandatangan Ketua Umno Cawangan/Bahagian/Adun/Ahli Parlimen di tempat anda bagi menguatkan lagi permohohan.Berkhidmat untuk negara

Terima kasih
Isa Mohamad.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP