IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mampus umno laknatullah....!!!!

>> Wednesday, March 27, 2013

Waaalllaweiiii..... dah dekat2 PRU nih... umno laknatullah sudah berubah kaaaa... atau berpura2 berubah... hahahaha....

Gua baca kat Sinar Online... sekali muka Menteri kepala hotak tepu sudah keluar daaaaa.... Menteri yang dah expired tu cakap "Tok Janggut" yang nama sebenarnya Haji Hassan Panglima Mat Munas, menentang penjajah British di negeri ini (Kelantan( pada 1915, adalah seorang Pejuang Negara beb....

Memang sah Menteri expired dah murtad dan berpaling tadah kepada bapak luar nikah diorang iaitu penjajah British beb.... punyalah bersusah payah British isytiharkan Tok Janggut sebagai Pengganas/Pemberontak yang menentang British, kini Menteri expired nih iktiraf sebagai pejuang la pulak... memang nak kena pelempang dengan Queen Elizabeth mamat nih.... hahahaha....!!!!

Itupun setelah hampir seratus tahun terkorbannya Pahlawan tersebut baru ada melayu sekular nak iktiraf perjuangannya. Hakikatnya.... itulah modal politik hipokrit umno laknatullah selama ini apabila kita lihat pengiktirafan tersebut dari sudut...

1) PRU semakin dekat... maka jiwa melayu harus di beli oleh parti yang perjuangkan melayu (kononnya...)
2) Tempat di mana pengiktirafan itu di buat oleh Menteri expired tuuuu....
3) Kesempatan untuk mengumumkan peruntukkan yang diberi (rasuah wang)
4) Rasuah internet kepada orang kampung
5) Pelbagai lagilah.... faktor2 membeli jiwa melayu melibatkan seni budaya bla... bla... bla... sebab orang melayu teramat sensitif dalam bab seni, budaya dan adat nih... kena saiko dengan Menteri mulut longkang nih... cair beb....!!!!


Setahu gua.... Tanah Melayu tak pernah dijajah bak kata beberapa Profesor umno laknatullah sebelum ini dan termasuklah yang bertaraf  Profesor Emiritus KKK.... hahahaha.... so mana mungkin adanya Pahlawan/Pejuang Negara jika tiada Penjajah kaaaannnnn....????

ooppsss.... Menteri expired nih bercakap di Kelantan daaaaa..... hehehehehe... dah berpuluh tahun menipu sejarah, baru sekarang nih nak bercakap benar pada orang kampung Tok Janggut.... to late bro....

Maaf... bak kata orang Perak "Tak sior teman nak tepek muka menteri tua expired tu kat blog teman yang sesuci embun pagi nih..."... hahahaha... jadi gua tepekkan keratan gambar dari perpustakaan Oxford, UK... bagaimana seorang Pejuang Melayu diseksa dan dihina oleh penjajah British sekutu rapat umno laknatullah selama ini.

Al-Fatihah buat Allahyarham Tok Janggut.... dan doakan juga kemampusan barua/sekutu British yang menyokong dan mengkhianati perjuangan pejuang2 serta pahlawan melayu yang menentang British dahulu...!!!!

Persoalannya..., mahukah lu orang semua letakkan kepercayaan kepada umno laknatullah untuk memperjuangkan Bangsa Melayu dan Agama Islam...????

Tepuk perut hantuk kepala kat dinding... itulah umno laknatullah parti penipu... parti hipokrit yang memperbodohkan orang2 melayu dan mencemar kesucian Islam selama ini...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP