IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Dengan penggunaan bahasa kasar, bahasa pasar, biadap serta maki hamun yang mungkin keterlaluan bagi sesetengah pihak. Jika tak boleh terima konsep blog ini, dengan segala hormatnya eloklah lu orang blah atau logout secepat mungkin. Agar ianya tidak menyakitkan hati. Atau berkemungkinan juga bakal membuatkan lu orang (pembaca) jadi gilababi, hilang akal, meroyan dan menyemak buat menambahkan dosa di sini.

Di sini takda bahasa sopan santun penuh beradab tertip lagi berhemah. Kepada SKMM, Polis atau mana2 bingai umno nak repot blog ini under Section 114A, lu orang tak payah menyemak kat sini... sebabnya fitnah2 takda kat sini, pi cari blog fitnah dari puak2 umno laknatullah... kat sana ramai beb... hahahaha..!!!! Tak puashati..???

Tuuu... haaa... email gua ada kat sidebar tu..!!!!

Habis Tuuu... Siapa Yang Jemput Penceroboh..!!!!

>> Tuesday, March 05, 2013

Sekejap macam niiii.... sekejap macam tuuuu....

Pencacai, media cetak dan elektronik umno laknatullah kata Anwar Ibrahim terlibat menjemput penceroboh menyerang Sabah... siap tersiar dalam media Manila. Dan media Manila pun ada menyiarkan Najib Razak menjanjikan penempatan kepada bangsa Suluk. Tup.. tup... sejak semalam link untuk ke laman web berita tersebut sudah hilang daaaaaa.... cekap sungguh diorang menyembunyikan fakta... hahahaha....!!!!

Hari nih gua terbaca kat blog member kita di sini, dan gua cilok berita tu seperti kat bawah;


Dah macam ni pulak kenyataannya.... hahahaha... so kompom aarrr... dengan penafian tersebut Anwar Ibrahim tak lah sejahat seperti yang umno laknatullah gembar gemburkan dalam media diorang... muakakkakakakaaaa....

Habis tuuuu.... siapa yang menjemput masuk penceroboh2 Sulu yang dah bermastautin di Sabah dan siap ada IC lagi... dan siap berdaftar lagi dengan sebuah parti melayu... yang... ntah apa ka namanya... gua pun dah tak ingat.... hahahahaha....

Ishhh... ishhhh... ishhh.... jahat sungguh permainan politik parti melayu tu kaaannnn... sanggup korbankan nyawa anggota polis yang tak berdosa... lepas tu tuduh Anwar Ibrahim punya angkara...

Gua terlupa laaaa... apa ka nama parti melayu laknatullah haramjadah tuuuu.... lu orang tau ke...????
(nota: tengahari tadi bertempat di restoran jayathi beriani seksyen 17, sewaktu siaran lintas lansung perkembangan lahad datu di TV 1. Apabila keluar jer... muka Najib Razak bagi statement... pelanggan dalam restoran pakat ramai2 boooooo..... dan gelak ketawa mengejek si Najib Razak... muakakakakaaaa...., ramai yang menganggap kejadian di lahad datu adalah senjata makan tuan... apabila umno/barisan nasional yang selama ini memelihara penceroboh... dan sekarang penceroboh sudah naik kepala mau pijak kepala tuan yang memberi mereka makan sebelum ini dengan menuntut janji2 yang belum di tepati.... padan muka... gadai lagi negara kepada orang asing... )

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

ABU - ASALKAN BUKAN UMNO

ABU - ASALKAN BUKAN UMNO

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP