IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Adegan Nurul Izzah Atas Katil... Tonton...!!!!

>> Thursday, March 28, 2013



Dulu masa gua kecik2... dengan TV Singer jenis pintu sliding kiri kanan dengan gambar hitam putih... pilem tontonan gua yang pertama ialah cerita hindustan Bobby... gua minat lagu dia... hahaha...setelah di ulang tayang beberapa kali baru gua hafal citer pilem tu...

Masa couple (video) tu terkunci dalam sebuah rumah... diorang tak ambik kesempatan atas katil... tapi diorang menyanyi lagu kunci hilang... hahahaha...!!!!

Dalam evolusi peremajaan... di akhir 80an.... pilem2 hollywood pulak menjadi peberet... zaman tu kebanyakkan pilem2 hollywood kalau takda adegan atas katil memang tak sah... lakonan Salma Hayek, Angelina Jolie, Sharon Stone, Demi More dan ramai lagi... pasti menegangkan jantan remaja masa tuuuu... terkadang jadi malu jika menonton dengan keluarga.... masa tu mak bapak mulalah mengelabah nak mengadjust video player..... adusssss....

Sekarang ini pilem2 hollywood boleh dikatakan dah takda adegan2 ranjang berlebihan (sensored). Untuk menyampaikan mesej rumahtangga, percintaan bla.. bla... bla... tak semestinya dengan adegan atas katil dengan ditutupi selimut jer....!!!!

Sama jugalah dengan pilem2 melayu dari zaman 60an hingga 90an.... habis kuat pun adegan duduk atas katil mesejnya laki bini bersembang... kalau tidoq pun ada jaraknya dan pelbagai lagilah ragamnya.... hinggalah pilem lakonan Sopea Jenap kisah jalang bikin hot sikit... lepas tu... senyap balik...



Terkini... pilem2 melayu dengan arahan pengarah2 pilem yang berani dalam negara Islam ini... dah semakin berani beb... para ulama, mufti, Jakim, Menteri2 Islam semuanya macam tak ambik kisah jer...

Sekarang ini dengan adegan atas katil selimut2 jer... akan datang pasti ada adegan mengeliat riang meleding sana sini... dengan bunyian porno.... kah... kah.. kah...!!!!

Inikah seni budaya yang Rais Yatim cuba terapkan dalam masyarakat Malaysia....???? Terutamanya generasi remaja melayu yang sekarang ini sudah sememangnya parah akhlak. Lagi mau tambah parah kaaaa...????

Soal hukum bukan muhrim tuuuu... gua tak mau komen laaaa... sebab lu orang pun dah tau kaaannnnn...., kalau sentuh pun melayu2 yang mengaku Islam tu bukannya nak sedar dan ikut pun... lantak pi la kat diorang pasal neraka masing2 punya maaaa....!!!! Pakat2 tanggung la sorang sikit...!!!!

Melayu tu Islam konon.... yang berlakon atas katil tu... Islam ke...???? Tolong jawap sikit....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP