IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Kepada pembaca yang bebal.
Dengan penggunaan bahasa kasar, bahasa pasar, bahasa jalanan yang biadap serta maki hamun keterlaluan. Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya dan dinasihatkan supaya ANDA blah atau logout secepat mungkin. Agar ianya tidak menyakitkan hati, atau berkemungkinan juga bakal membuatkan anda (pembaca) menjadi sawan, hilang akal, gila meroyan melalak serta menambahkan dosa di sini.

Di IkutSukaAku tiada bahasa sopan santun penuh beradab lagi tertip juga berhemah, harap maaf. Wujudnya blog ini khusus untuk memaki hamun dan meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kepada SKMM, Polis atau mana2 macai pencacai lembu umno/BN, macai pencacai PKR dan DAP dan juga Pencacai Walaun PAS nak repot blog ini di bawah Akta Hasutan atau Section 114A dan sekarang dah ada POTA la pulak... atau apa juga saluran untuk menyekat suara rakyat, lu orang boleh pergi mampus. Lu orang tak payah menyemak di sinilah, banyak lagi kerja yang lu orang boleh buat daripada dok memantau media sosial dan menjadi barua aka lembu parti/pemimpin politik spesies bangang bodoh macam telor yang kerjanya memperbodoh dan menyusahkan rakyat jer...!!!!

1Malaysia Tertipu... Muakakakakaaaa....!!!!

>> Tuesday, March 05, 2013Gambar yang dicilok daripada laman twitter Tony Fernandez.

Sembang banyak tak mau..., lu orang nilaikanlah sendiri apa yang KERAjaan barisan nasional dah buat selama 55 tahun menerajui negara.

Sembang pong... pang.. pong... pang... Malaysia Negara maju... bla.. bla.. bla...
Polis Malaysia yang terbaik… bla.. bla.. bla…
Sprm kita menjadi contoh kepada negara Afrika dan dunia....
Sistem pertahanan Malaysia yang tercanggih... bla... bla... bla....

Sekali apabila berlaku krisis seperti ini (Sabah)..., Askar2 kita nak pergi berperang terpaksa naik Kapalterbang Tambang Murah Air Asia.... wa cakap luuuuu....

Mana perginya... Kapalterbang Pengangkut TUDM...???? Nuri... mana... Fokker... mana...???? Roket... ada tak...????... hahahaha.... (Roket.... tanya sama DAP...)

Wooiiitttt... DAP.... tolong sponsor ROKET pada KERAjaan bn.... dah teruk sangat dah gua tengok.... satu persatu diorang punya pembohongan dah terbarai.... kah... kah... kah.... dah masuk level celaka wal haramjadah muka2 menteri bn sekalian.... hahahaha....

KERAjaan Malaysia... selama ini menipu rakyat dengan segala pembelian sistem peralatan pertahanan negara, rupa-rupanya.... beli atas kertas jer.... duitnya ntah kemana.... barangnya yieeeleekkkk.... hahahaha.....!!!!

1Malaysia kena tipu..... muakakakakakaaaaaa.....!!!!

Undi lagi barisan nasional/umno laknatullah..... hahahaha....!!!!

Setiap undi kepada barisan nasional/umno laknatullah membawa kepada KEMUSNAHAN NEGARA...!!!!

Nota: Dapat maklumat... hari ini (5 Mac) Perdana Menteri Haramjadah 1Malaysia ada perjumpaan dengan para Ulama.... hahahhaa... ntah apa la dia nak kelentong para ulama tuuuu.... hahahaha...!!!! Nak beli jiwa suruh pangkah bn laaa.... muakakakaaaa....!!!!

Gua harap para Ulama semua tu... boleh ajar Najib Razak... apa yang dikatakan Najis Najib... oopppssss... Najis Mughalazah.... hahahahaaa..... Bangang punya PM aka Presiden umno laknatullah.... hahahaha...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP