IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Dengan penggunaan bahasa kasar, bahasa pasar, biadap serta maki hamun yang mungkin keterlaluan bagi sesetengah pihak. Jika tak boleh terima konsep blog ini, dengan segala hormatnya eloklah lu orang blah atau logout secepat mungkin. Agar ianya tidak menyakitkan hati. Atau berkemungkinan juga bakal membuatkan lu orang (pembaca) jadi gilababi, hilang akal, meroyan dan menyemak buat menambahkan dosa di sini.

Di sini takda bahasa sopan santun penuh beradab tertip lagi berhemah. Kepada SKMM, Polis atau mana2 bingai umno nak repot blog ini under Section 114A, lu orang tak payah menyemak kat sini... sebabnya fitnah2 takda kat sini, pi cari blog fitnah dari puak2 umno laknatullah... kat sana ramai beb... hahahaha..!!!! Tak puashati..???

Tuuu... haaa... email gua ada kat sidebar tu..!!!!

1Malaysia Tertipu... Muakakakakaaaa....!!!!

>> Tuesday, March 05, 2013



Gambar yang dicilok daripada laman twitter Tony Fernandez.

Sembang banyak tak mau..., lu orang nilaikanlah sendiri apa yang KERAjaan barisan nasional dah buat selama 55 tahun menerajui negara.

Sembang pong... pang.. pong... pang... Malaysia Negara maju... bla.. bla.. bla...
Polis Malaysia yang terbaik… bla.. bla.. bla…
Sprm kita menjadi contoh kepada negara Afrika dan dunia....
Sistem pertahanan Malaysia yang tercanggih... bla... bla... bla....

Sekali apabila berlaku krisis seperti ini (Sabah)..., Askar2 kita nak pergi berperang terpaksa naik Kapalterbang Tambang Murah Air Asia.... wa cakap luuuuu....

Mana perginya... Kapalterbang Pengangkut TUDM...???? Nuri... mana... Fokker... mana...???? Roket... ada tak...????... hahahaha.... (Roket.... tanya sama DAP...)

Wooiiitttt... DAP.... tolong sponsor ROKET pada KERAjaan bn.... dah teruk sangat dah gua tengok.... satu persatu diorang punya pembohongan dah terbarai.... kah... kah... kah.... dah masuk level celaka wal haramjadah muka2 menteri bn sekalian.... hahahaha....

KERAjaan Malaysia... selama ini menipu rakyat dengan segala pembelian sistem peralatan pertahanan negara, rupa-rupanya.... beli atas kertas jer.... duitnya ntah kemana.... barangnya yieeeleekkkk.... hahahaha.....!!!!

1Malaysia kena tipu..... muakakakakakaaaaaa.....!!!!

Undi lagi barisan nasional/umno laknatullah..... hahahaha....!!!!

Setiap undi kepada barisan nasional/umno laknatullah membawa kepada KEMUSNAHAN NEGARA...!!!!

Nota: Dapat maklumat... hari ini (5 Mac) Perdana Menteri Haramjadah 1Malaysia ada perjumpaan dengan para Ulama.... hahahhaa... ntah apa la dia nak kelentong para ulama tuuuu.... hahahaha...!!!! Nak beli jiwa suruh pangkah bn laaa.... muakakakaaaa....!!!!

Gua harap para Ulama semua tu... boleh ajar Najib Razak... apa yang dikatakan Najis Najib... oopppssss... Najis Mughalazah.... hahahahaaa..... Bangang punya PM aka Presiden umno laknatullah.... hahahaha...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

ABU - ASALKAN BUKAN UMNO

ABU - ASALKAN BUKAN UMNO

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP