IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Barua Najib Dah Melalak...!!!!

>> Thursday, February 07, 2013

Walllaaaaweeeiiii.....!!!! Malaun nih terus mendapat liputan meluas oleh media umno laknatullah.... hahahaha...., lu orang pun boleh jugak apa.... bukannya susah, asal sanggup jadi barua dan anjing umno pasti popular and glamouresssss.... beb... contoh macam Nasharudin Md. Isa nih... hahahaha...

Siap ada temubual dalam slot khas tibitigasuku... muakakakaka.... pong pang pong pang.... dok memuji Najib dan Tong Drum dia... hahahaha..., paling tak bleh... ayat "Najib sanggup korban bawa sekeluarganya ke Gaza bla.. bla... bla..." (lebih kurang macam tu laa.. bunyinya)...

Perghhhhhh....  memang gua tak bleh blah dengan ayat bodek power super ultragaban si malaun nih.... kah.. kah... kah....  kesimpulan mudah dalam sudut politik.


Pertama: Malaun nih... kalau dah sampai tahap memuji serta mengangkat Najib Sampah dan Tong Drumnya ke tahap yang lebih hebat daripada pimpinan parti sendiri.... lu orang sendiri mau ingat laaa....

Keduanya: Malaun munafik nih... dah sampai tahap menyebut dan memuji berkali2 NGO yang berkaitan dengan umno laknatullah dalam membantu Palestin tanpa menyebut walau sepatah apa yang PAS atau KEADILAN atau NGO disebelah PR lakukan... inipun lu orang sendiri mau ingat laaaa...

Ketiganya; Eloklah diperhambat keluar dari Bachok..., halau balik Ghombau... hahahaha... suruh dia buang kopiah tuuu... dan gantikan dengan songkok tinggi.... kah... kah... kah... 

Pendekkan cerita dan tak payah menyusahkan PAS dan PR, si malaun munafik yang bergelar Ustaz Nasharuddin Md. Isa nih.... adalah lebih baik dipecat daripada PAS dan bersegeralah masuk kumpulan Syaitan yang dikenali iaitu umno laknatullah.

Jika kepimpinan PAS nak tunggu malaun munafik tu letak jawatan... jangan harap laaa... malaun tu sanggup tunggu hingga Parlimen dibubarkan dan jawatan sebagai Ahi Parlimen terlucut beb.... siapa tak sayang bini woooiiiii..... hahahaha...

Seorang yang bergelar Ostad pun tahu... tiada istilah cina buta... wakakakakaaaa...., dengan menjilat dan jadi barua umno laknatullah mudah mudahan melekat jadi calon BN pada PRU13 nanti!!"

Jom.... ramai2 ucapkan Selamat Jalan kepada Barua Politik yang bernama Nasharudin Md. Isa.... hahahaha....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP