IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Dengan penggunaan bahasa kasar, bahasa pasar, biadap serta maki hamun yang mungkin keterlaluan bagi sesetengah pihak. Jika tak boleh terima konsep blog ini, dengan segala hormatnya eloklah lu orang blah atau logout secepat mungkin. Agar ianya tidak menyakitkan hati. Atau berkemungkinan juga bakal membuatkan lu orang (pembaca) jadi gilababi, hilang akal, meroyan dan menyemak buat menambahkan dosa di sini.

Di sini takda bahasa sopan santun penuh beradab tertip lagi berhemah. Kepada SKMM, Polis atau mana2 bingai umno nak repot blog ini under Section 114A, lu orang tak payah menyemak kat sini... sebabnya fitnah2 takda kat sini, pi cari blog fitnah dari puak2 umno laknatullah... kat sana ramai beb... hahahaha..!!!! Tak puashati..???

Tuuu... haaa... email gua ada kat sidebar tu..!!!!

Utusan Seks Melayu...., Fitnah Lagi.

>> Sunday, January 13, 2013

Utusan Seks Melayu.... "Perosak Pemikiran Rakyat", buat fitnah lagi.....

Ada ka patut akhbar pencacai nih buat fitnah mengatakan ada peniaga raih keuntungan RM5000 dalam masa empat jam.... perghhhh... macam ni punya bisnes gua pun nak join beb...!!!!

Beritanya di sini.

Di khabarkan mamat tu berniaga jual baju T dalam Perhimpunan Shamsidar (definasi umno laaa...) hahaha..., tapi tak pulak ditepekkan gambar baju T yang mamat tu jual sebagai bukti... hehehe..., ntah2 mamat tu jual baju T bertemakan "#KL112" ataupun baju T "R".... hahahaha....

Tak pulak ditepekannya gambar muka peniaga tu... bagi mensahihkan lagi berita diorang...., setakat tulis macam tu nenek gua yang dalam kubur pun fikir 100 kali nak percaya dengan utusan seks malaysia tuuuu... wakakakkaaaaa.....!!!!

Berdasarkan logik akal, boleh di andaikan berita tu betul beb.... sebabnya dengan jutaan umat manusia yang melaut di Kota KL semalam.... ramai peniaga senyum gumbira beb... terutamanya peniaga makanan dan minuman yang berniaga keperluan asasi manusia beb...!!!!

Bagi peniaga spesies umno laknatullah yang tutup perniagaan diorang semalam pasti hantuk kepala kat dinding batu menyesal tak sudah melihatkan rakan2 perniagaan yang lain untung berkali ganda untuk beberapa jam sahaja.... kah... kah... kah...

Itulah akibatnya kalau taksub dengan umno laknatullah... bukannya  ada untung tapi rugi lagi adaaaa.... hahahaha... 

Walau apa pun... dalam isu berita yang dilaporkan oleh utusan seks malaysia nih..., gua suka ambik perkataan dari Menteri Bangang Lagi Bahalol ini iaitu berita tersebut sebagai "Win-Win Situations" punya berita jelah...

Di mana akhbar tersebut sebenarnya malu nak mengaku perhimpunan "HKR - #KL112" telah berjaya membuatkan ramai peniaga2 di KL meraih keuntungan berlipat kali ganda semalam, sekaligus menafikan dakyah serta pembohongan dari akhabr diorang selama ini bahawa setiap Perhimpunan yang di buat oleh Pihak Pembangkang Malaysia menciptakan kontroversi dan merugikan peniaga.

Nak bercerita pulak pasal Menteri Bangang Lagi Bahalol yang gua berikan link kat atas tu, malaun nih buta sejarah atau sememangnya BODOH sejak azali lagi...., apa yang Mahadeath buat dalam tahun 80an-90an kepada institusi Raja2 tu apa kebendanya...????

Sudah gaharu cendana pulak, sudah botak akal pun tarak... bodoh punya menteri Jelebu nih..., tu la pasal kecik2 tak nak mampus... dah tua bangka rumah kata pergi kubur kata mari... masih nak kongkek dan perbodohkan pemikiran rakyat malaysia.

Apa lu ingat rakyat malaysia nih patung cendana yang lu boleh kongkek belakang pintu sesuka hati luuuuu.... bodoh wal bangang punya menteri... tak habis2 nak membodek mengampu...!!!!

p/s: Sori naik lori laaaaa.... jijik bagi gua nak tepek muka menteri tua kaki ampu kaki bodek tegar dari umno laknatullah tuuuu.... buat kotoq blog gua jer.... hahahahaha.... harap2 Jelebu nanti dapat YB baru laaaaaa.... selepas PRU13 nanti, yang ada sekarang nih lu orang campakkan dalam neraka jahanam jer....!!!!

Tak pun lu orang flushkan dia dalam lubang seperti dalam gambar kat atas tuuuuu.... muakakakakaaaa....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

ABU - ASALKAN BUKAN UMNO

ABU - ASALKAN BUKAN UMNO

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP