IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Tak Serik2....

>> Monday, January 21, 2013


Mahkamah dah bagitau Utusan Melayu (M) Bhd iaitu akhbar "Perosak Pemikiran Rakyat" adalah akhbar penipu dan kaki fitnah.

Hakim juga turut menegur Utusan kerana gagal mengamalkan kewartawanan yang bertanggungjawab.... kah... kah... kah.... beritanya di sini.

Sesiapa yang masih membeli dan membaca Utusan Melayu sememangnya golongan Melayu yang rendah akhlak dan bodoh selamanya...., kerana sudah terbukti lagi nyata akhbar jamban taik ini tidak mempunyai kredibiliti berita dan wartawannya spesies low class setaraf Ibrahim Ali dan kembarnya si Hasan Ali... kah... kah... kah....

Pun begitu akhbar pencacai umno laknatullah ini tidak pernah belajar dari kesilapannya dan sanggup mengadaikan etika kewartawanan diorang demi menurut perintah dan menjadi anjing barua kepada umno laknatullah.... hahahaha...!!!!

Jom kita sama2 Boikot dan Doakan semoga akhbar haramjadah lidah resmi umno laknatullah ini menanggung kerugian sehingga muflis.... hahahaha...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP