IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Barua Bertopeng Agama Mula Melalut...

>> Wednesday, January 23, 2013

Seseorang yang tidak bernama (anonymous) telah berkata;

Apa guna mengakui berugama Islam jikalau nilai2 Islam tak dihayati?

Selama mereka2 ini memerintah, NAMPAK SANGAT para Ulama, para Mufti2 dan "Ketua Ugama Islam" turut sama bersubahat serta tidak bersuara dan menentang kebatilan seperti rasuah, penindasan, pembunuhan dan bla.. bla.. bla... oleh pemimpin2 durjana mereka.

Kemudian.., umat Islam yang terlalu taksub dengan ulama atau ketua2 Agama Islam ini akan menyerahkan otak mereka kepada setan2 ini dan hanya mengikut sahaja hal-hal fardhu ain yang mereka suka dengar dan meninggalkan fardhu kifayah, hingga tergadai masa depan anak2 mereka. Lahanat punya mentaliti..!!!!

Sekarang ini "Amal Makruf, Nahi Mungkar" dah jadi "Amal Mungkar, Nahi Makruf"... contohnya macam dalam gambar bawah ni... hahahaha...

Budak ni... baca Bismillah... ke tidak...
sebelum minum air kencing Setan dari botol besar tuuu... hehehe...

"Berwaspadalah dengan yang selalu mengaku hanya mereka sahaja yang betul, terutamanya dengan orang yang mengaku beragama Islam spesies berpangkat dan bergelaran kerana Rasullullah telah berpesan, 98.7% (72/73) akan masuk api neraka"

Kenapa eekkkk... mamat anonymous tu cakap macam tu... mungkin dia bengang dengan kemunafikan pihak2 yang kononnya bertanggungjawap menjaga agama tetapi menjadi saudagar agama... hahahaha... seperti yang terkantoi di bawah nih... hahahaha...
KUALA LUMPUR 20 Jan. - Ahli-ahli politik Melayu yang ingin bertanding sebagai calon pada Pilihan Raya Umum Ke-13 hendaklah akur dengan titah raja-raja Melayu yang melarang penggunaan kalimah Allah oleh orang bukan Islam.


Ahli Jawatankuasa Biro Undang-Undang Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP), Mahamad Naser Disa berkata, mana-mana ahli politik yang gagal berbuat demikian hendaklah ditolak pencalonannya.
Menurut beliau, ahli-ahli politik di negara ini juga seharusnya memahami dan mengiktiraf kedudukan Islam sebagai agama Persekutuan.

Kadang2 Virus BODOH terlampau yang berjangkit kepada orang2 Melayu nih... susah jugak nak di ubati... adakalanya membawa sampai ke lubang kubur beb... muakakakakaaaa....!!!!

Dah tu pulak... Melayu bodoh macam Mahamad Naser Disa tu yang dilantik jaga undeng2 Islam MAIWP... hehehehe... sepatutnya calon2 yang kaki arak, kaki betina, rendah moral, kaki rasuah, kaki judi dan kaki bangku bla.. bla.. bla... yang tak boleh jadi calon..., tapi yang ini arahannya terbalik pulak... Budussss... bertingkat2... wa cakap luuuu....!!!!

Pengamalan Islam di Malaysia meletakkan Raja nombor Satu... Allah pula nombor Dua... Raja lebih Mulia daripada Allah... tak ke gitu wahai Ulama2 dan Para Mufti 1Malaysia sekalian... kah... kah... kah....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP