IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Al-Kisah 3M dan King Maker Sasau...!!!!!

>> Saturday, December 15, 2012

Malam ni gua suka suki dadidu.... bila terbaca kisah dua ekoq makhluk haramjadah yang buat menyemak Malaysia.

Pertama, al-kisah pimpinan 3M dari Pulau Pinang.
Kedua, al-kisah Raja Katak Sasau dari Kelantan.

Nota:
3M yang gua maksudkan bukannya 3M gang komplot Mahadeath yang nak gulingkan Najib A/P Razak, dan bukan juga 3M (Blogger Mother of 3 Mohd... hahahaha...). 3M yang gua maksudkan adalah 3M yang dilantik oleh Melayu2 bangang wal tolol wal bahalol dari parti yang perjuangkan hak orang2 melayu... kononnya lahhh.. hahahaha...
Salah sekoq dari 3M tersebut seperti dalam gambar di bawah... (maksud 3M Pulau Pinang adalah 3 Mamak iaitu Musa Shit Fadzil, Reezal Naina Can Malican dan haramjadah dalam gambar tuuuu.... kah... kah... kah... itulah 3M celaka yang menjadi kebanggaan orang melayu umno laknatullah Pulau Pinang....).

BooooooDooooh.... punya melayu united naina nasional organisations Pulau Pinang. Macam dah takda orang Melayu untuk dilantik jadi pemimpin.


Haramjadah gilababi perut boroi nih cabar Ketua Menteri Pulau Pinang beb... kononnya cukup bukti...., so... dia jawap 'see you in court!'

ok laaaa... lawan jelah LGE tuuuu... dalam Mahkamah, jangan sampai terkangkang macam blogger umno laknatullah si kaki fitnah tu sudah laaaa.... sembang deras... cabar itu ini, bila masuk mahkamah teloq terus sentot... apa barang beb... harap muka jer... garang... tapi pondan rupanya... hahahaha....!!!!

Bak kata pepatah orang kampung gua... "Sembang tak jatuh.., Cakap macam kepala B*t*h...." hahahaha....

Mamak haramjadah sekoq ni pun bakal jadi macam tu laaaa... tunggu dan lihat jelah lidah biawak haramjadah nih berbelit2 sambil geleng2 kepala dengan tangan berkelewaq tak tentu hala... hahahaha....!!!!

************************

Lagi satu al-kisahnya pasal malaun haramjadah yang suka sangat... sikit2 warning sana warning sini... last sekali bini dia warning dia jangan keluar rumah duduk celah kangkang diam2... terus senyap beb...

Siapa lagi yang gua maksudkan jika bukan Raja Katak Sasau yang bakal pupus atau mampus selepas PRU-13 nanti... muakakakakaa.... (kalau tak pupus... berkemungkinan MAMPUS sebelum PRU... hahahaha...). Lepas tu... kita pakat ramai2 pi kencing kat tempat bangkai dia kena kambus tuuuu... hahahaha...!!!!

Punyalah.... melalak itu ini... dan ada hati nak warning2 lagi tuuuu... hahahaha... semata-mata nak tarik perhatian pimpinan umno laknatullah... bagi la borang umno... offer la dia masuk umno... hahahaha... tapi pimpinan umno tak pandang pun walau sebelah mata.... kah... kah... kah....!!!!

"Awak boleh kata saya ‘king maker’ tapi Perkasa mempunyai lebih 300,000 ahli"
Raja Katak Sasau yang cakap ekkkk... bukan gua yang cakap... kah... kah...kah...

Berapa ramai ahli Perkasa...??? haaaa... 300 ribu.... wallaweeeiiii... banyaknya... wakawaka eeiii.. eeiii...., oopppssss... Perkasa ke... Perkote... wakakakaaaa...!!!!

Kalau setakat bilangan 300 ribu ahli jer... apa barang beb...!!!!
Yang Perkasanya ada laaaa... 30 orang... selebihnya termasuklah Presidennya.. Perkote jer.. lebih... hahahaha... mana taknya semasa BERSIH 2.0 tempohari... dari seramai 300 ribu ahli... yang turun bermain kote di Tasik Titiwangsa tak sampai 30 orang agaknya... hahahaha... termasuklah Presiden Perkote yang sebelumnya bagi warning macam nak gaduh besar... tup-tup... dia sendiri Perkotekan diri celah kangkang bininya... lesap menyorok dalam dot... dot... dot bini dia... kah... kah... kah....!!!!
 
Woiiiii... Raja katak Sasau dari Pasir Mas.... lu simpan jelah warning lu dalam dot.. dot.. dot bini lu..., pundek aaarrr... sama lu punya warning beb... lu pergi warning tiang lampu TNB lagi bagus... hahahaha...

Wooiittt... Ibrahim Ali bila lu bukak mulut bau longkang laaa... macam cibai jer... bunyinya..., woooiiitttt... Ibrahim Ali, orang dah tak pandang sama lu laaaa... lu sudah tarak value maaaaa.... lebih baik lu terjun tiruk dalam sungai golok bunuh diri... selagi tak mampus lu jangan timbul.... hahaha...

Wooiitttt... Ibrahim Ali... Rosmah Mansor kata... lu punya warning takda value lawak lansung... tak ubah macam Katak Sasau tunggu hujan tak turun... menyalak... melolong... minta perhatian... BODOH punya Presiden Perkote... hahahaha....

"King Maker" kepala Bapak lu.., nak jadi "Kopi Maker" pun belum tentu lagi beb... hahahaha... perasaan jelah Katak sekoq nih.., gua yakin Raja Katak Sasau nih ada masalah "Jiwa Kacau" laaaaa...

IJN... IJN... calling2... pleaseeee.... ada Katak Sasau sakit jantung tak dapat pentas/tiket untuk bertanding PRU.... hahahaha....!!!!

IJN jawab.... ????? (lu orang pikiaq la sendiri jawapannya... hahahaha....)

3 IkutSukaLu...::

pan Saturday, December 15, 2012 6:15:00 PM  

Ha..ha...tabek spring sama lu la ISA! Biol punya pekotek....

pan Saturday, December 15, 2012 6:16:00 PM  

Ha..ha...tabek spring sama lu la ISA! Biol punya pekotek....

Sue Sunday, December 16, 2012 12:11:00 AM  

Mula2 PERKASA, pastu jadi PERKOSA....la ni dah jadi PERKOTE.....hi hi hi aku sakit perut bace......

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP