IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Lee Chong Wei Confuse Siapa Isterinya Yang Sebenar...!!!!

>> Sunday, November 11, 2012

(Dalam hati Lee Chong Wei... wa belum sunat maaaa......???)
(Dalam hati Mei Choo... wa bukan lesbian maaa....!!!!)

Kalau gua jadi Lee Chong Wei... dah memang sah-sah mak badak yang menjadi penghalang antara gua dan isteri gua tu kena penerajang jurus maut punyalah.... hahahaha....

Ntah apa laaa... motif mak badak tu menyemak kat tengah2 tu gua pun tak paham... lu orang paham takkk... ??? Apa dia ingat itu majlis Sign MOU ke apa kejadahnya....

Tak tau hormat langsung... Hari bersejarah orang pun dia nak menyibukkan size body dia kat situ... ntah apa punya perangai laaaa... mak badak nih...

Ke... mak badak nih sejak azali lagi dah memang spesies gila glamouressss...!!!! Jahanam Malaysia jikalau Najib Razak kekal jadi PM lagi selepas PRU-13 nanti.

Apa yang patut rakyat Malaysia lakukan bagi menghalang kedurjanaan pompuan gila nih....????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP