IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Lidah Panjang Yang Cun....!!!!

>> Sunday, October 14, 2012

Lu orang agak2 laaaa....., misal kata gua pergi kencing kat banner nih... apa tindakan Polis, Hasan Setan Lucius, Brahim Katak and the Perkasa Gang, Pemuda umno dan lembu2 laknatullah umno sekalian... hahahaha...!!!!

Dah tentu2 semua nama yang gua sebutkan tuuuu... akan buat repot Polis wa cakap luuu.... dan Polis pulak... repot polis belum habis taip lagi dah bercempera neno.. neno... neno... cari gua kaaannnn.... hahahaha... macam sial jer....!!!!

Tapi takpalah... cakap banyak pun tak gunakan..., sebab semua orang dah tau perangai juga sikap hipokrit dalam mempergunakan Agama sebagai bahan politik puak2 laknatullah tu tak boleh dipisahkan lagi.... melainkan selepas PRU-13 nanti kita tunggu dan lihat nasib laknatullah yang gua sebutkan di atas tu.... ooppppsss... ada satu lagi nama gua tertinggal laaaa... tapi takpa mungkin malaun haramjadah tu dah mampus kot... pasal sejak kebelakangan ni... dia senyap jer... atau mungkin tengah sibuk kumpul RM15 ribu nak bayar hutang kot... muakakakakaaaaa.....!!!!

Dalam senarai nama atas tu... gua tertarik dengan si lidah panjang yang dah kena pecat Januari lalu.., apa kejadah haramjadah gatai peliaq nak masuk campur urusan parti orang lain...., diri sendiri pun tak terurus lagi mau sibuk... nanti gua desak pasal cucu haram dia tak boleh jawap pulak... brengsek wal bodohi punya makhluk.... rupa sama perangai sudah sama hodoh wa cakap luuuuu.., tu la berkawan lagi dengan Syaitan yang dikenali.

Sebenarnya si lidah panjang nih ada dua beb.... sekoq dah kena pecat dan sekoq lagi kerana takut bini tercerai jatuh talak tiga... pasal tu dok tunggu2 jugak bila pulak giliran dia nak kena pecat dan sebab itu jugak laaaa... dok buat provokasi dengan kenyataan media yang menjengkelkan parti.

Sori la beb.... gua jijik nak tempek muka dua ekoq makhluk lidah panjang haramjadah tu kat sini.... muka2 golongan munafik tu memang takda tempatnya kat sini beb... buat kotoq blog gua jer... hahahaha.... lebih baik tepek gambar nih... ada jugak selera makan kenduri hari ni.... hahahahaaa....

Walau bagaimanapun.., gua sokong pendirian PAS buat masa ini kerana "Cold Storage" kan makhluk lidah panjang yang dok bikin onar sekarang nih...., jangan bagi kerusi untuk bertanding dan lama kelamaan biar dia mati berangan dalam parti.... hahahahaaaa...., kalau ada tulur dia sendiri talak tiga dia punya bini... kah... kah... kah.....!!!!

Si lidah panjang tu pun satu hal jugak... lu minoriti dalam PAS, lagi mau cerita pasal UG.... keh... keh... keh.... lu sudah bikin ramai orang kucut tulur bro....!!!! Lain kali fahamkan betul2 apa maksud Baiah tu bro.... aduyaiiiiii... belajar agama tinggi2 tapi jadi baghal jugak....!!!!

Susah aarrr... kalau dah gila dunia melampaui batasnya....!!!!
Siapa tak sayang bini woooiiiii....!!!!

Ok... ok... gua chow dulu... gua nak pergi Kuantan, nak pi kencing dan siap berak sekali kat banner atas tuuuu.... hahahaha... saja nak test power puak2 haramjadah laknatullah yang sayangkan agama dan rasulnya.... hahahaha....!!!! 

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP