IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Dah Bagitau... Lu Orang Semua Tak Percaya...!!!!

>> Friday, September 07, 2012

Gua dah bagitau kat sini, lu orang tak percaya cakap gua.... bak judul sebuah lagu apa ntah "Ramalan Ku Benar Belaka".... waka.. waka.. ekk..ekkk... hahahaha....!!!!

Yang sebenarnya terus terang gua cerita kat sini... si Mahadeath bila kata kesian kat Hang Tuah maknanya memang kesian gilerrrrr.... beb....!!!! Tun Azazil nih sembang jer... pasal pertahankan melayu, yang tersiratnya adalah dia sebenarnya mempertahankan bangsa mamak dia tuuuuu... hahahaha....!!!!

Dan gua pun kesian jugak kat bangsa melayu yang selama ini taksub gilerrrr.... dengan Pahlawan yang kononnya Melayu terunggul dari Melaka tu..., mana tak kesiannya... ntah wujud atau tidak wallahuaklam...., jika wujud apa buktinya...???

Tapi si Mahadeath tau yang Hang Tuah wujud... sebab tu dia cuba perbetulkan kata2 hikmat Hang Tuah iaitu "Tak Mamak Hilang Di Dunia".... muakakakaka....

Apa lu orang masih tak caya dengan kata2 gua nih.... di bawah ini buktinya dan di sini serta di sini faktanya... adakah gua bersalah kerana mengiyakan kata2 Mahadeath.... salah kah gua... perlukah gua di dakwa bawah seksyen 114A....????

Rais Anak Yatim.... tolong bagitau sama gua.... bersalah kah gua ini.... hahahahaha.....!!!!

"Tak Mamak Hilang Di Dunia"
"United Mamak Naina Organisations"
Errrr.... ada persamaan tak...???? muaaa...klaka...klaka...klaka......!!!!

Betulkah Hang Tuah berbangsa Melayu...??? atau adakah dia berbangsa Cina, orang asal (asli), bangsa mamak...???? Allah Maha Mengetahui.....!!!!

Ntah makhluk Jin mana ntah yang mamat tu dakwa berjumpa dalam mimpi kononnya adalah Hang Tuah.... gua cadangkan mamat tu pergi belajar dulu ilmu ROH sebelum perbodohkan Bangsa Melayu abad ke 21 nih...., masih ada lagi spesies Melayu Bangang Saluran 1 yang berkawan dengan Jin... hahahaha....!!!!

Perghhhh.... Negeri Melaka memang menyimpan 1001 sejarah beb..., esok lusa gua akan lakarkan sejarah buat orang2 Melaka... dengan tajuk postingnya "Melaka Darul Pondan".

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP