IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Merdeka... kah.. kah.. kah...!!!!

>> Thursday, August 30, 2012


Siapa kata Malaysia dah Merdeka...????

Kita masih dibelenggu penjajahan bawah undang2 ciptaan British yang di warisi oleh alif min nun wau = sarkas.


Selagi ada menatang nih... lu orang ingat Malaysia dah Merdeka ke....??? Kena perbodoh dengan puak2 umno/bn jelah selama 55 tahun nih... hahahaha....!!!!


Maka dengan ini tiada ucapan Merdeka dari gua..., pi jahanam sama umno/bn pengkhianat bangsa dan agama selama ini.

Nak bebaskan minda dan diri kita dari penjajahan ini... maka humbankan barisan nasional dalam PRU-13 nanti. Di situlah erti kemerdekaan yang sebenar....!!!!

Yang pasti setiap tahun di tempat2 macam inilah serta port-port tersembunyi di seluruh negeri pasti ada pasangan yang betul2 Merdeka... kah.. kah.. kah..., untuk meramaikan rakyat Malaysia secara HARAM... kah... kah... kah... bagi memenuhi rumah Ali Rustam di Melaka... serta melariskan akhbar2 penchachai.... ngeeee....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP