IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Apa Punya Sialan Daaaa...!!!!

>> Saturday, August 11, 2012

Assalamualaikum... sahabat handai, rakan taulan, pembaca sekalian...

Ni gua nak citer sikit kat lu orang semua..., gua selalu menceceh pasal kerajaan bn haramjadah nih luluskan pengunaan kereta dengan cc (kuasa kuda) yang tinggi kepada rakyat malaysia, lepas tu hadkan kelajuan atas lebuhraya 110 km/j... apa barang kaaannnn....

Tapikan... hari tu gua bawak kereta anak gua jenama nama ikan orang2 kaya bela, gua punya besit macam Najib Razak lari tak cukup tanah bila nampak Antu Tuya datang mintak komisen dengan anaknya... hahahaha... (lihat bideo kat sidebar blog tu..)

Tup.. tup... semalam gua dapat surat saman beb..., efisien betul PDRM yang serba canggih manggih tuuu... tak rugi labur juta-jutaan hengget beb... beli kamera dari Jerman, part nih gua salute toink.. oink... oink.... oink... kat keraaaa...jaan bn... kerana cekap sesanggat... (dalam hal bikin duit laaaa... walaupun bangang).

Nah.. tu dia gua tepek gambar surat saman kat bawah tuuuu...., lu orang bayangkan terpacak ekzos kereta kelisa anak gua... gua kerjakan... hahahaha... masa tu kaaannnn... gua henjut pi Penang... makan pasemboq dengan Mami Lembu hahahaha... !!!!


Gua bertolak dari Klang pukul 11.30am... sampai Penang... makan2... borak2 dengan Mami Lembu.. sempat bertanya dengan Mami Lembu bila dia nak pergi buat umrah lagi tebus dosa cakap macam paria mabuk todi dalam mahkamah, sembang2 tu ada laaa... dalam sejam, lepas tu.. pukul 1.00pm gua pekena teh tarik kat PJ Old Town pada hari yang sama..., mana tak kena saman beb... tapi gua akur kesalahan gua... hahaha...!!!!

Memang patut pun gua kena saman pasal pandu laju sangat.... padan muka gua... hahahaha...!!!! Cuma nasihat gua satu jer.... "Gunalah Petrol RON-97"... dan berhati-hati dengan setiap flyover di PLUS Highway... muakakakaaaa...!!!!

Toll kena bayar... dah tu pulak kena saman lagi... adusssss.... Hidup Melayu... Hidup umno... Hidup bn... kah.. kah... kah....!!!! Sokong jangan tak sokong....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP