IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

umno Pemberi Rezeki... (zikir baru)

>> Wednesday, August 01, 2012

Di Mahsyar nanti... jikalau Allah bertanya... "Siapakah yang memberi rezeki kepada kamu di dunia dahulu", maka jawablah dengan penuh berani dan yakin...

"UMNO, Pemberi Rezeki kepada kami semasa di dunia dahulu, wahai Tuhan ku..."

Nama dia Syed Ali Alhabshee. Ada iras2 nama Arab beb... melayu dolu2 kalau kata ada darah keturunan Arab jer... semua orang macam jakun laaaa... tak boleh kutuk2, keturunan Nabi..., kononnya orang Arab nih baik belaka.. diorang tak tau orang2 Arab nilah bangsa paling penipu dan jahat... hahahaha...

Jika ikut kata orang... sesiapa yang pangkal namanya ada Syed nih... keturunan Ahlul Bait... maknanya ada salasilah dengan Nabi Saw... wallahuaklam... sebabnya bagi gua jika benar, sudah pasti golongan Syed nih akan menjaga Adab, Akhlak dan Keislaman mereka.

Akan tetapi ramai dikalangan member2 ataupun yang gua kenal gitu2 ajer... dari golongan ini, kaki betina, yam seng... karaoke, pusher.. ahhh... ramai lagilah... itu yang buat gua confused gileeerrrr....  pasal takda peluang nak kutuk kejahatan golongan nih..., nanti ada pulak yang menuduh gua hina keturunan Baginda... hahahaha...

Tetapi apa yang gua baca dari Blog Cenangau Daunkari, gua rasa malaun nih bukannya beragama Islam agaknya beb... apatah lagi dengan gelaran Syed dia tu mungkin palsu atau pun gelaran beli jer.. kot... hahahahaha.... sijil pun boleh beli... takan gelaran tak bleh, tak caya cuba tanya dengan Tengku Adnan Tengku Mansor kat Putrajaya tuuuu... muakakakakakaaaa...

Malaun nih orang Islam ke orang Kapiaq haaaaa...????
Gua cuma tanya jer... bukannya menuduh apa pun. Sebab katanya selama ini Kerajaan dan Parti yang memberi rezeki kepada pemimpin yang keluar parti dari Sabah tu....

Baru sekarang gua paham... selama ini Pemberi Rezeki kepada puak2 hamlau umporno adalah umno dan barisan nasional, maknanya rezeki diorang selama ini datang dari Kerajaan dan umno... bukannya dari Allah... uuiiissshhh....mungkin akibat dah terlebih telan duit haram lendir umno... maka cakapnya pun melalut jugaklah...

Nota: Bangsa terbahagi kepada banyak Agama (berlainan agama)
Orang Arab ada yang kafir ada yang Islam
Orang Cina ada yang kafir ada yang Islam
Orang India ada yang kafir ada yang Islam
Orang Melayu semuanya Islam.... hahahaha... (sejak lahir), automatik keislamannya jika ikut acuan umno laaaa.... hahahaha... bila dah dewasa ada yang bertukar jadi kafir... itupun jika ikut umno jugak laaaa.... hahahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP