IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Tercapai Impianku...

>> Wednesday, July 04, 2012


Kecoh merata blog pasal isu TV Rais Yatim dan TV 3 Suku sahkan kononnya Kak Mah kesayangan gua nih PM Malaysia... kah... kah... kah...., tak baik tau lu orang kutuk2 Kak Mah gua yang terkutuk anggun lagi rupawang nih... hahahaha...!!!!

Bagi gua isu nih kecik jer... tak perlulah dipolitikkan sangat beb..., takda political mileage pun dalam isu nih... sebab 1Malaysia dah tau siapakah Kak Mah sebenarnya...
Kesilapan teknikal.
Dari persepsi gua, isu ini hanyalah kesilapan teknikal jer... pasti mamat/minah yang handle sub title kat skrin tu kena balun siap kena luku kepala dengan penerbit dia pasal buat kerja bodoh tuuu... hahaha...

Bodek dan Ampu.
Lagipun siapa tak kenal dengan TV Rais Yatim dan TV3 Suku nih... bab bodek ampu jilat nih... sama jer.. level diorang dengan akhbar pencacai umporno, dalam ertikata perkara ini disengajakan demi membodek Kak Mah dan tanpa pengetahuan Kak Mah.... maybe... maybe.... hahahaha...

Sabotaj
Atau mungkin atas sebab2 terlalu taksub menyayangi First Lady of Malaisial nih, maka ada orang sengaja nak sabotaj Kak Mah gua nih... kesian la kat dia.... walau badan dia comel lote tapi hati dia besar wooiiii.... hahahaha...

Arahan Kak Mah.
Mungkin juga perkara tu disengajakan atas arahan Kak Mah sendiri kah.. kah.. kah...., sebabnya Kak Mah ni jenis perasan gilerrrr.... kaannn..., eerrr... Kak Mah dah lupakah bagaimana Kak Mah jegilkan mata pada staffs TV 3 Suku suatu masa dulu... gua ingat lagi cerita tu Kak Mah ooiiii... hehehehe..
Walau apa pun..., mana ada pompuan yang seberani Kak Mah dalam Malaysia nih... Kak Mah still the best of the beast laaaaa.... wa cakap luuuu... pasal tu ramai orang sayangkan Kak Mah... sebut jer.. nama Kak Mah semua orang pasti terlompat macam beruk kena parpukari.... hahahaha....!!!!

"Kak Mah... esok free tak...??? Jom kita lunch itik gantung nak...??? peberet nih.... muakakakaaaa....!!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP