IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Cina Pun Benci Najib Razak...!!!!

>> Friday, July 27, 2012

Najib Razak... ohhh... Najib Razak....!!!!

Gua ingatkan Pak Lah sekoq jer... yang teruk..., lu lebih teruk dari Pak Lah...., pergi sana sini Janji Di Tepati..., lu tabur duit juta-juta hingga ratusan jutaan. Nampak sangat lu sudah nyawa2 ikan beb... tunggu masa nak mampus jelah...!!!!

Petang tadi bersama seorang client cina..., selesai urusan kerja kami sembang bab ekonomi dan halatuju Malaysia. Mamat cina nih cakap "sudah sampai masa kita tukar kerajaan and buat perubahan"

"I ingat sudah ganti Dollah... ini Najib Razak boleh pulihkan ekonomi Malaysia... dia lagi teruk dari Dollah Badwi" kata si Patrick Gan pada gua.

"Ikut parti..., I MCA maaaaa.... tapi kita dalam MCA akan swing undi pangkah sama PR..., you tengok nanti amacam...!!!!"

Banyak lagi yang disembangkan, tapi cukuplah takat tu gua kongsikan dengan lu orang semua. Best part gua saluted dengan si Patrick Gan nih... kami berjumpa di Starbuck Empire Square... sampai tamat berbincang dan sembang dia tak order air langsung... banyak kali gua suruh dia order air, dia kata you order minuman..., I minum... hahahaha...!!!!

Tepat 6.30pm, dia ajak gerak katanya "jalan jem nanti you tak sempat balik rumah...." sambil melihat jam ditangannya. Sebelum berpisah ke arah kereta masing2... sempat jugak dia berseloroh suruh cakap kat Najib Razak... "Pergi mati sama dia"... hahahaha....!!!!

Nasib lu Najib Razak oooiiii.... orang cina pun dah benci dengan luuuuu.... hahahaha....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP