IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Cikgu Bodoh Piang...!!!!

>> Thursday, July 19, 2012

Selama ini gua respek golongan yang bergelar Cikgu nih... sebab bijak dan pandai, maklumlah golongan pendidik katakan... hahahaha....!!!!

Bila terbaca FB kat atas tuuu...., dalam banyak2 cerdik pandainya cikgu/guru nih... terselit jugak spesies BODOH PIANG.... muakakakakaaaa... Dah tentu2 spesies umporno nih.... dan ada jawatan...!!!!

Tapi gua tak hairan dan pelik, setakat adanya cikgu yang BODOH PIANG seperti Cikgu Alias tuuu... sebabnya yang bertaraf Profesor pun ramai yang kangkong kong kali kongnya... muakakakaaa....!!!!

Apakah sebabnya golongan Akademik ini jadi sebegitu..., jawapannya kerana adanya UMNO... sebab tulah taraf keBODOHan diorang semua melantun-lantun wa cakap luuuu....!!!!

Nota: Perkataan "BODOH PIANG" tersebut gua tujukan khas buat Cikgu2 aka Guru2 aka Golongan Akademik tak kira apa gelaran sekalipun yang taksub karat biru dengan UMNO dan BN, seperti Pengetua Sekolah Menengah anak gua.... hahahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP