IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mamak Pundek Nih... Dah Mula Dahhhh....!!!!

>> Monday, June 25, 2012


Itulah masalahnya kalau orang bodoh melantik mamak mandaliar jadi Ketua Setiausaha Negara (KSN), dah perangai mamak pundek haramjadah sejak zaman Kesultanan Melaka lagi sering bikin huru hara dengan hasutan dan fitnah tak terkira... paria punya mamak....
Baru sehari dua menjadi Ketua Setiausaha Negara )KSN) Dr Ali Hamsa sudah bercakap politik,  sedangkan beliau adalah ketua kepada 1.4 juta perkhidmat awam yang sepatutnya tidak menyebelahi mana-mana pihak dan bekerjasama dengan sesiapa atau mana-mana parti yang dipilih rakyat. Kakitangan kerajaan merupakan pelaksana kepada apa-apa dasar yang telah digubal oleh sesiapa yang memerintah yang diberikan mandat oleh rakyat.
Dr Ali menyeru kepada semua kakitangan kerajaan supaya memberikan sokongan kepada kerajaan yang ada pada hari ini dan jangan mendengar janji-janji kosong dari pihak pembangkang. Walaupun beliau berasa berterima kasih kepada kerajaan kerana dijadikan KSN manggantikan KSN yang lama ia tidak bermakna Dr Ali boleh menafikan hasrat rakyat yang ramai yang merupakan empunya kepada negara ini. - Sumber.
Pundek nih.... gaji dia pun hasil dari cukai rakyat, apatah lagi gaji semua penjawat awam. Lagi dia mau hasut supaya semua penjawat awam sokong barisan nasional. Bangang takda akal mamak pundek haramjadah nih....
Woooiii.... mamak pundek, lu kalau nak bodek sekalipun sebab berterima kasih kerana dilantik jadi KSN... agak2 la woooiiiii...., lu kalau nak berpolitik lu letak jawatan dan bertanding dalam Pilihanraya Umum akan datang nih.... jangan jadi seorang Ketua yang cibai... wa cakap luuuu....!!!!
Keraaaa..jaan barisan Nasio-anal nih lagi satu bangang wal bodoh...., macam dah takda orang melayu untuk di lantik jadi KSN kepada semua penjawat awam dalam negara yang majoritinya orang2 Melayu.... pi mai pi mai Mamak jugak yang jadi pilihan....!!!!

Siapakah... yang ketepikan orang Melayu... jika bukan Melayu sendiri (PM), lepas tu melalak "Hidup Melayu... Hidup Melayu..."...!!!!

Wooiiii.... puak2 pencacai umporno 1Malausia..., tahun ini dalam perhimpunan agung lu orang, kasi tukar laaaaa... salakan lu orang kepada "Mampus Melayu... Mampus Melayu.... Hidup Mamak... Hidup Mamak..."... barulah sesuai dengan perjuangan lu orang memartabatkan kaum yang siangnya cakap melayu malamnya cakap Tamil.... hahahaha....!!!!

Dasar "United Mamak Naina Oraganisations"...., mana2 orang melayu yang sanggup bertuankan Mamak... memang bangang wa cakap luuuuu.....!!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP