IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ha... ha... ha....!!!!

>> Tuesday, June 12, 2012

Terkena saja Perdana Menteri aka Presiden kesayangan umno porno (umPORno) nih...., bagi gua langsung takda kesian belas kat mamat haramjadah nih... kalau mampuih kena langgar steamroll pun gua gelakkan jer.... hahahaha... gua siap buat parti2 lagi kat Masjid untuk meraikannya....!!!!

Siap iklan kat tin 100plus pun masih tak glamouressss...., macam mana ni Najib Razak wooiiii...???? Habis laaaa... kalau selalu macam ni... tarak can la nak jadi PM lepas PRU13. Tapi takpa laaaa... Najib Razak.... woooiiii...., harta yang ada pun tak abis makan 18 keturunan....!!!!

Duit Yayasan Noah pun tak habis makan beb..... duit komisyen kapal selam pun tak luak lagi..., nak cari apa lagi....????

Sudah-sudah la tuuuu... letak jelah jawatan Perdana Menteri tuuu... tak pun bubarkan Parlimen supaya cepat sikit lu dengan bini luuuu... berambus dari Putrajaya tuuuu...!!!!

Nak kata Najib Razak nih... hebat sangat sebagai PM memang jauh panggang dari babi golek.... oopppsss.... sorry... jauh panggang dari itik gantung kegemaran Rosmah... hahahaha....!!!!

Elok laaaa... kalah dalam PRU13 nanti. Nak harapkan Najib Razak letak jawatan memang tak ada laaaa... nampaknya, ini spesies gila jawatan laki bini nih... payah sikit beb... melainkan tergolek anjing dalam PRU nanti...!!!!

Apa yang boleh diharapkan kalau ada miracle sikit biarlah cepat habis oksigen atau kalah bertanding jelah...., banyak orang lain yang boleh mentadbir negara dengan jauh lebih baik daripada Najib Razak.

Lu toksah risau la Najib Razak wooooiiii....!!!!"Kekalahan UMNO lebih baik untuk Malaysia" itu kata2 Tengku Razaleigh. Tengku Razaleigh tu orang UMNO beb... tapi kenapa dia nak UMNO kalah?

Woooiiii... Najib Razak lu sendiri pikir la.... hahahaha....!!!!

Petikan di atas tu gua dah edit ikut suka gua, yang originalnya klik di sini... hahahaha... pi mampuih laaa... dengan Perdana Menteri syok sendiri tuuuu...!!!!

Nota: Gua memang menyampah dengan malaun haramjadah nih sejak dulu, kini dan selamanya...., sebelum jadi PM pun gua memang dah menyampah teramat sangat..., harapkan ada jawatan bertahun dalam kabinet kerajaaan Malaysia nih kerana Arwah Tun Razak jer....

Kalau tidak kerana nama Arwah Tun Razak gua rasa malaun nih jadi tukang sapu sampah Majlis Perbandaran Kuantan jelah... sebabnya Bodoh nak mampus beb... mamat nih bukannya cerdik sangat pun... harap main dengan duit jer...., itupun bingai2 bangang dari kalangan umno boleh angkat malaun nih jadi Presiden Partai diorang.... aduuuuuyaaaaiiiii.....!!!! Lembu pun cerdik sikit dari Salleh NFC hahahaha.....!!!!!

Member2 umno kat port PJ Selatan pun sekarang nih... dah senyap dan malas nak bercerita pasal Najib, Rosmah dan umno.... pasal tu sekarang nih gua dah kurang sentuh pasal umno PJ Selatan beb... sebab takda info yang best... hahahaha...

Orang umno sendiri pun dah menyampah dengan haramjdah laki bini nih... inikan pulak gua sekeluarga... hahahaha... sendiri mau ingat laaaa.....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP