IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Umno Parti Ahli Neraka..!!!!

>> Monday, May 07, 2012

"Tindakan merusuh, membawa kacau bilau dan merosakkan harta benda awam adalah suatu perbuatan yang ditegah Islam. Malah niat untuk menjatuhkan negara yang sah di sisi undang-undang melalui penganjuran demonstrasi seumpama itu juga haram di sisi agama..." ~ Prof Emeritus Tan Sri Dr Abdul Shukor Husin, Pengerusi Majlis Fatwa Kebangsaan.
Hahahaha... itu adalah kenyataan dari seekoq makhluk yang ada title Profesor Emeritustus kangkong wal kongkang. Seperti yang telah gua tuliskan di sini, jika sesiapa saja yang tak sealiran dengan umno, maka hukumnya adalah HARAM... wa cakap luuuu....!!!!

Tetapi jika apa saja yang sealiran dan sejiwa ikut jer cara umno... maka akan berfatwalah Profesor2 samada bertaraf Emeritustus, kongkang and kangkong waima para Ulama dan Mufti2 yang mata duitan dan bernafsu besar.

Gambar yang kat bawah ini adalah contoh paling terbaik dan HUKUMnya adalah WAJIB dan HARUS mengikut adunan Islam Sekular yang di perakui oleh Majlis Fatwa dan Ketua Agama Islam Negara malaysia.


Amacam Pengerusi Majlis Fatwa... hehehehe... lu tak takut Api Neraka ke...????
Lain kali kalau nak bodoh tuuu... biarlah bodoh sorang2 yeaaaa... kalau nak terjun Neraka sekalipun, pi lah terjun sorang2..., jangan ajak orang ramai tau...

Harapkan taraf Profesor tapi sanggup menjual agama dan menjadi Keldai Umno... muahahahaha... !!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP