IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Soalan UPSR Bocor Tahun Ini...!!!!

>> Tuesday, May 15, 2012

A) - Gilababi
B) - Sewel
C) - Terencat Akal
D) - Berpenyakit Kanser Otak
E) - Gila Isim

Antara pilihan jawapan di atas yang manakah sesuai layaknya dengan mangkuk2 hayun di bawah ini..:

"Dulu polis itu (Khalid) kata tak ada bukti berlaku pecah amanah dalam projek NFC. Tak lama selepas itu (Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Nazri Aziz) beritahu kita berlaku kes pecah amanah bila National Feedlot Corporation (NFCorp) langgar syarat pinjaman.

"Dulu menteri itu (Hishammuddin) kata rampas kamera wartawan ikut garis panduan operasi polis (SOP). Tak berapa hari lepas itu, Ketua Polis Negara (Ismail Omar) terpaksa betulkan kenyataan itu dan kata rampas kamera wartawan bukan SOP,".

Bagi beliau, dua peristiwa itu sudah cukup untuk memberitahu rakyat sama ada cakap kedua-duanya boleh dipercayai atau tidak.

"Menteri itu banyak sangat bercakap merapu. Elok sangat kalau dia pergi dapatkan rawatan professional," katanya. - sumbernya di sini.

Ada sesiapa yang mau sokong mangkuk2 hayun tu menjadi Menteri di Malaysia ini lagi selepas PRU-13 nanti.... hahahaha... lu orang memang bangang beb....!!!!

Kesimpulannya..., Menteri-Menteri di Malaysia nih dalam isu hak dan kepentingan rakyat dan negara semuanya bodoh dan bangang belaka, tetapi diorang semua cukup pandai dan bijaksana untuk perbodohkan rakyat serta songlap wang negara untuk kepentingan keluarga diorang jer...!!!!

Lagi mau sokong kaaaa...????

Pi mampuih laaaa... dengan Menteri2 nih semua... pastikan ABU... ABU... ABU.... Asalkan Bukan Umno.... dalam PRU-13 nanti....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP