IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Muka "Wanted" Di Malaysia

>> Tuesday, May 08, 2012

Sumber gambar dari fail TukarTiub.

Gambar Individu yang "Most Wanted" oleh Rakyat Malaysia... hahahaha... itulah muka2 pencetus huru hara dan perusuh sebenar dalam Perhimpunan BERSIH... hahahaha... (kaki pukul berlesen).


Sesiapa yang ada maklumat tentang individu dalam gambar di atas tak perlu laporkan kepada mana2 Balai Polis, kerana itu hanya perbuatan yang sia-sia. Sebabnya sudah pasti takan ada sebarang tindakan dan buang masa jelah... hahahaha...

Sila laporkan maklumat berkaitan individu dalam gambar tu ke radiobangsarutama@gmail.com (kerjasama lu orang amat di hargai)

Jika kat atas tu muka2 "wanted" di Malaysia, kat bawah ni pulak muka "Wanted" kat Peranchis... 

Maaf hanya gambar lakaran artis, gambar original belum ada... masih dalam siasatan...
Ada sesiapa yang kenal muka ini...????
muakakakakaaaa...!!!!

Tonton dan buka minda...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP