IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Batu Belah Batu Bertangkup...!!!!

>> Tuesday, May 22, 2012

Gua baca kat ASD.

Terus gua terkedu beb... mencari2 akal macamana nak kelentong pramugari gua...., dalam kepala hotak gua dah terbayang2 pramugari gua lari masuk hutan Bukit Celaka tempat pompuan mengandung mati di C4, pramugari gua pergi mencari;

"Batu Belah Batu Bertangkup, Belah lah aku tangkup lah aku,
 Aku kempunan nak makan di Sekinchan Ikan Bakar"...
Muaaaakakakaakakakaka....!!!! Betul ke macam tu...???? Errr... Majlis Patwa Kebangsaan tolong bagi Patwa sat... ahhahahaha....


Kisahnya camni beb..., baru jer... malam tadi tengah baring2 melepaskan lelah... pramugari berbisik membodek hujung minggu nih... bawak family pi pekena Sekinchan Ikan Bakar... gua kata nantilah gua tanya lebai google kat mana tempatnya dekat2 kawasan lembah klang nih... takan nak pi sampai Sekinchan kot... letih aaarrrr...

Kalau setakat nak pekena ikan bakar... tak payah sampai ke Sekinchan... kat Aroma Ikan Bakar Jeram pun best gak...., pramugari kata tak nak... nak kat Sekinchan ikan Bakar gak..., gua pun yeaaa.. kan jelah... hehehehe...!!!!

Baru sekejap tadi... gua tunjukkan pada pramugari blog ASD... gua suruh dia baca sendiri... hehehehe...., terus dia jawap... "KENSEL"...., tukar port..., terus gua buat sujud syukur beb... fikirkan selamat duit gua. Lepas tu dia sambung... "kita pi HM Bagan Lalang. kawan2 kata kat sana pun happening jugak...."

Apasal... asal namanya melayu umno mesti jadi BODOH...????

Perghhhhh.... pi mai.. pi mai... terkena jugak gua..., terlepas dari buang duit kat melayu umPORno... kena buang duit kat Melayu Bagan Lalang pulak dah....!!!!

Weiiii.... lu orang tolong risik2 Melayu Tauke HM Bagan Lalang tu penyokong siapa... MU ke Liverpool...????

Gua dah BOIKOT Sekinchan Ikan Bakar beb..., sebab Tauke dia spesis Lembu umPORno... so boleh blah laaaaa....!!!!

Lu orang bila lagiiiii....????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP