IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Boikot Nasi Kandar Penang... Ada Berani...????

>> Saturday, May 26, 2012

Gua sebenarnya dah tiada kata secibai bahasa terhadap puak2 mamak haramjadah songkok tinggi di Penang beb..., siang cakap melayu malam cakap tamil nih... diorang nih memang spesies puak pelampau, penghasut (batu api) dan penyebar fitnah tersohor sejak zaman Kesultanan Melaka lagi...

Ketua Wira PERKASA Pulau Pinang Mohd Rizuad Mohd Azudin berkata beliau menerima bungkusan mengandungi baju itu berserta sepucuk surat, yang mana penulisnya meluahkan rasa kesal menyertai perhimpunan itu.
Kah kah kah..ini macam cerita Mr Bean dapat kad krismas, sendiri beli kad, sendiri tulis, sendiri pos, sendiri terima, sendiri baca dan sendiri syok sendiri kah kah kah..... - komen dari Abu Nawas.

Mamak sialan Perkasa anak Haramjadah nih.... dah la bodoh bangang pulak tuuuu... terlupakah dia perihal Bersih 3.0 dulu di mana polis menjumpai botol air mineral berisi petrol bertulis BERSIH, polis jumpa Baju Bersih dan pelbagai lagi, kononnya untuk tujuan mencetuskan huru hara..., samalah jugak macam apa yang Abu Nawas tulis tuuuu... sendiri bikin sendiri jumpa...

Weiiii... mamak Perkasam bangang.... lu jangan buat lawak bangang laaaa...., puak2 melayu umno penang boleh laaaa... lu kelentong sambil geleng2 kepala.... sebab puak2 melayu umno penang dah memang bangang sejak dulu, kini dan selamanya... hahahaha...

Sekarang ini kita sedang hot memBOIKOT rangkaian Sekinchan Ikan Bakar dan teruskan usaha itu sehingga tokan dadah tu bungkus beb....

Apakata mulai dari sekarang juga, semua bangsa dalam Pakatan Rakyat khususnya di Penang membuat kempen BOIKOT rangkaian Kedai/Gerai/Restoran Nasi Kandar Penang dan seluruh Malaysia.

Kita kasi ajar sikit Mamak2 Celaka Songkok Tinggi Perkasam nih.... supaya jangan jadi haramjadah sialan perbodohkan Bangsa Melayu... terutamanya Melayu umno Penang...!!!!

BODOH punya bangsa Melayu pi pilih Mamak jadi pemimpin orang Melayu.... semuanya ini mesti dipersalahkan kepada Mahadeath kerana menubuhkan UMNO BARU 1988 atau dengan nama panjangnya iaitu "United Mamak Naina Organisations" sehingga orang2 Melayu 1Malaysia tertipu dengan manipulasi Mamak Mahadeath ini...!!!!

Sedarlah wahai bangsa Melayu umno sekalian, yang lu orang sokong sekarang ini bukanlah umno Dato' Onn 1949... tetapi adalah umno mamak 1988.... , apakah lu orang sudah lupa peranan mamak menghancurkan institusi Kerajaan Melayu Melaka...????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP