IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Anjing2 Yang Menyalak Terhadap Najib Razak & umno..!!!!

>> Thursday, May 24, 2012

Siyes gila beb.... bila anjing2 umno mula menyalak melolong depan rumah orang dengan mengonggong memorandum 10 perkara yang di tujukan kepada SPR, Presiden umno dan Pejuang2 umno sekalian... hahahaha...



Memorandum tersebut mengandungi 10 sebab mengapa umno patut di HALAU dari Malaysia, iaitu:
  • Pengkhianat yang harus dibersihkan = umno/barisan nasio-anal
  • Penghasut rakyat Malaysia supaya melanggar perintah mahkamah = umno + Perkasa
  • Pencetus keganasan demonstrasi jalanan = Samseng umno + Polis
  • Penjenayah yang engkar perintah Mahkamah Tinggi = Pemimpin Tertinggi Umno
  • Penipu yang putar belit fakta SPR = Pengerusi & Tim. Pengerusi SPR + JPN
  • Penjajah yang bekerjasama dengan negara asing = umno
  • Pendajjal umat Islam = umno + Jati + Perkasa
  • Pembelot negara - umno + apco
  • Pemusnah masa depan anak cucu = umno + barisan nasio-anal
  • Pengancam utama keselamatan rakyat Malaysia = Polis + umno + Kdn
Free Malaysia Today 

Memandangkan anjing2 tu melalak kat umno sendiri, cuma tersalah tempat jer...!!!!
Sepatutnya dengan memorandum 10 perkara tersebut ianya diserahkan di PWTC atau di hadapan Mahligai Sri Perdana Putrajaya.

Tapi takpalah.... Anjing mana ada akal..., pasal tu anjing2 nih tersalah lokasi beb..., walau apapun ianya tak menjadi kudis pun kepada Ambiga beb... sebab Ambiga nih rakyat/warganegara dalam negara Demokrasi Malaysia.

Lainlah jikalau Ambiga nih Pendatang Asing Tanpa Izin yang dapat MyKad free hasil kerja JPN, Pemimpin2 umno dan SPR.... yang mengadai negara..., ini memang patut di HALAU beb....!!!!

Kesimpulannya, pedulikanlah salakan anjing2 yang tak berakal tuuuu....!!!! namanya pun spesies anjing2 mumaiyiz... mana boleh bezakan yang mana baik dan buruk..., kalau suruh makan taik pun anjing2 tu sanggup beb... hahahha....!!!!

Cuba lihat gambar tuuu.... ada persamaan tak dengan gambar di atas..????
Anjing nih sebenarnya menyalak kepada tuan umno diorang... muakakakakaaaa....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP