IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

United Mamak Naina Organisations... hahahaha...!!!!

>> Thursday, April 05, 2012

Pundek anak haramjadah mamak pukimak umno penang nih apa punya celaka besaq laaaaa...., dah la muka takda iras melayu... lagi nak menyalak pasala melayu... bodoh piang...!!!!

Lu orang baca apa dia kata..;
(Sori... muka mamak celaka haramjadah Ketua Pemuda Umporno Penang haram di tepekkan di blog gua nih... hahahaha... nanti ada pulak member pembaca yang termuntah uwekkk... uwekkk... waktu lunch nanti... hahahaha... kesiankan kat member2 tu..., so... gua gantikan dengan muka kat bawah tuuu... biar berselera sikit menjamah hidangan... hahahaha... )

One leader, Shaik Hussein Mydin, claimed that Malays and Islam were at risk in Penang, and said that PKR and PAS had “no power” to stop the repression of the Malay community there.

“PKR and PAS are ‘bapok’ (transvestites) and ‘pondan’ (effeminate) as these days they have no power to challenge DAP.

“A vote for DAP is a vote for the destruction of Islam,” said the Penang Umno Youth chief to loud applause and shouts of “PKR, PAS tak ada telur!” - MInsider.
Kalau ini macam punya muka,
berduyun orang masuk umporno... hahahaha...!!!

Memang malang laaaa... orang2 melayu penang berketuakan mamak anak haranjadah nih dalam "United Mamak Naina Organisations"... hahahaha... orang2 Melayu Penang sudah jadi BARUA mamak2 Penang... kah... kah... kah... !!!!

At least... DAP ada juga buat rujukan berkaitan Islam dengan IKIM menurut kenyataan dalam Parlimen oleh Ustazah MaShit..ah...., MCA ada rujuk ka dengan mana2 organisasi Islam bagi memahami Islam... tarak kannnn... malahan umporno pula yang merujuk soal penubuhan negara Islam dan hukum Hudud dengan MCA... hahahaha...

Maka berkatalah Ulama Porno MCA iaitu Chua Soi Lek.... hahaha... Pelakon Porno tu kata apa ekkkk... lu orang pi tanya Presiden umno aka PM Malaysia.... kah.. kah... kah.... sebabnya sudah sahih yang PM Malaysia tu yang sebenarnya takda telur bukannya PKR dan PAS... !!!!

Usaha mamak anak haramjadah tu nak melagakan PKR. PAS dan DAP tak kesampaian beb... sebabnya rakyat dah tau... perangai dan sikap mamak2 mandaliar nih suka buat fitnah, adu domba dan melagakan orang... sifat diorang sejak azali lagi...

Dah tu pulak ada hati mengaku sebagai melayu.... muakakakakakaaaa... woiii... mamak sial umporno lu orang pi buat blood test tengok... ada DNA melayu ka tarak.... yennadeiiii pundekkutty punya darah juga ada dalam.... hahahaha...!!!!

Bak kata seorang sahabat komentar pasal mamak mengaku melayu nih... gua cilok komen tu kat kat sini oleh lang..;
Rewang 1mehsia

Cikgu: ameer! apa keturunan kamu?
ameer: melayu cikgu!
cikgu: melayu?... mcm mana jadi melayu pulak? bukan ke awak tu mamak?
ameer: bukan cikgu... saya keturunan melayu penang... melayu penang memang mcm saya cikgu...
cikgu: saya kurang faham lah ameer... cuba terangkan pada cikgu mcm mana kamu boleh kata kamu melayu penang...
ameer: bapak saya cikgu... dia ketua pemuda umno cikgu.. umno itu untuk orang melayu cikgu... buku sejarah ada cakap...
cikgu: ...????
ameer: kalau bapak saya mamak... apa macam itu umno boleh trima cikgu... lagi... boleh jadi ketua cikgu...
cikgu: pening saya... (sambil menggaru kepala yang tak gatal) 
hahahaha... amacam puak2 umporno sekalian... lagi mau simpan mamak2 haramjadah dalam parti lu orang... parti orang melayu...????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP