IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Indon Di Utamakan... Anak Melayu Pi Mampuih Laaa...!!!!

>> Thursday, April 26, 2012

Untuk makluman lu orang semua, Felda D' Saji adalah milik sepenuhnya Felda Global Ventures Holding Sdn Bhd dan sudah tentunya dari Malaysia... hahahaha.... atau ada kemungkinankah FGVH nih kepunyaan Indonesia...????.. hahahaha... !!!!

Pasti lu orang pelik ibnu ajaib bila baca tulisan gua yang belasah gelak ketawa guling2 terlebih dahulu... hahahaha.... mana taknya beb... kalau lu orang mengalami pengalaman seperti yang gua alami... lu orang pun akan bantai gelak punyalah.... sebab lu orang D' Sajikan dengan pembodohan yang nyata.... muakakakakaaaaa....


Ok...lah..., ini sambungan edisi perjalanan gua ke bumi mekah 2 minggu lepas...., gua bangga dan gua puji sebab adanya makanan tekak malaysia di bumi Mekah... part ini gua tak mau kondem Felda beb... gua ucapkan syabas.... wa cakap luuuu....!!!!

Siapa sangka makanan Malaysia yang dikendalikan Felda D' Saji Mekah di tingkat dua, Al Safwa Tower berhadapan Masjidil Haram mendapat sambutan menggalakkan daripada umat Islam seluruh dunia.

Memang sentiasa penuh beb.... salute lagi sekali buat Felda. Tapi.... pasti ada tetapinya dari gua... hahahaha.... itu kewajipannya beb sebab gua terasa diperbodohkan pula... hahahaha...!!!!

Lu orang bayangkan dari ramai2 pekerja di situ, 5 orang pekerja yang gua tanya berasal dari mana diorang semua mengaku berasal dari Malaysia. Perghhhhh... terkedu... tersendu... tersentot gua di buatnya....

Setakat jual MyKad pada warga Indon... sememangnya sedang panas dan sedang dibantah oleh pihak Pakatan Rakyat dan juga Rakyat yang sayangkan Negara tercinta ini terhadap JPN, SPR dan United
Mamak Naina Organisations.


Ini pulak sampai di Mekah, Restoran kepunyaan Rakyat malaysia pun digadaikannya pada Indon... punyalah haramjadah wal kebinatangan laaaa... puak2 melayu yang menerajui Felda beb....!!!! Part nih betul2 buat gua hangin satu badan beb...

Lu orang bayangkan... pekerja2 di situ apabila berkomunikasi dengan pelanggan tutur perbicaraannya dalam slanga Indonesia beb.... takan laaa... melayu Malaysia bila pergi bekerja di restoran D' Saji Mekah berubah slanga melayu kepada slanga Indon beb...., kalau ada iras2 slanga arab gua boleh terima beb..

Apa dah takda anak melayu Malaysia ke yang nak bekerja di sana...???? Pasti dan yakinnya gua mengatakan para pekerja restoran tersebut adalah warga Indonesia dan bukannya dari anak tempatan warga melayu Malaysia.

Akibat diperbodohkan oleh malaun2 penipu dan pembohong yang mengaku diorang adalah warga Malaysia... maka gua kenselkan pesanan makanan dan pergi beli makanan dari restoran Morocco.... Pi mampuih laaaa.... dengan D' Saji Mekah...!!!


Gua tinggalkan persoalan kenapa gua boikot restoran D' Saji Mekah sedangkan itulah satu-satunya restoran yang mempunyai selera tekak Malaysia sepanjang berada di negara orang..., nampak sangat betapa bodohnya pemimpin Malaysia terutamanya umporno yang kononnya perjuangkan Melayu.... 

Perghhhh..... Bodoh nak mampussssss...... keraaaaaaaajaan Malaysia dan Felda....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP