IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Betul Ke.. Pengerusi SPR Dah Mati...??? Innalillahhhh....!!!!

>> Thursday, April 05, 2012



Gua terbaca di sini beb.... dengan tajuknya "Pengerusi SPR telah kembali ke rahmatullah....Al-Fatihah"...

Walllaaaweiiii... gua dah siap pergi pasar pagi tadi nak beli kacang hijau, santan, biji sagu, gula merah... nak buat bubur kacang bagi meraikan kemampusan Pengerusi SPR, rupa-rupanya tajuk jer... gempak... perghhhh....!!!!

Padahal Pengerusi SPR tu tak mampus lagi wa cakap luuuu... masih beroksigen lagi bagi meneruskan Agenda Jahatnya untuk penipuan dalam PRU nanti bagi memenangkan Parti Paksi Kejahatan tuannya... hahahaha...

Lawan tetap Lawan... Bersih 3.0 wajib di gerakkan, biar 1Dunia tau betapa jijiknya Kerajaan barisan nasional mempergunakan SPR untuk manipulasi pilihanraya di Malaysia nih...

Wednesday, April 04, 2012.

MahfuzOmar bongkar nama-nama 'task force' panaskan bontot SPR dan umporno.

Datuk Mahfuz Omar mendedahkan wujudnya 'task force' yang bertanggungjawab memberi taraf kerakyatan kepada warga asing bagi membolehkan mereka mengundi dalam pilihan raya nanti.

Menurut Mahfuz 'task force' tersebut diketuai oleh Penasihat Khas Perdana Menteri Datuk Osman Razak, Setiausaha Majlis Keselamatan Negara Datuk Tajuddin Wahab, dan Timbalan Pengerusi SPR Datuk Wan Ahmad Wan Omar.

Bukan itu sahaja, Mahfuz turut mendedahkan beberapa pegawai di Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) yang dikatakan terlibat sama antaranya, Ketua Pengarah Pendaftaran Negara Datuk Jariah, Nik Norashikin Nik Mansur, Rashid Basiron, dan Shahrul Anwar Ahmad Zahidi. Sumber- Sharpshooter
Jika benar seperti yang di dakwa oleh Mahfuz di atas, so.. ayat yang sepatutnya kepada Anjing2 dan Lembu2 binatang ternakan umporno/bn tuuuu.... jom kita doakan sahaja dan berharap semoga Allah bayar cash kepada diorang di dunia nih atas apa saja penipuan hasil dari persekongkolan dengan bn/umporno selama ini...

Biarlah diorang mampus dalam penuh kehinaaan...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP