IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bawak M16 Tembak bagi Mampus...!!!!

>> Sunday, April 01, 2012

Perghhhh.... kecoh beb Awang Hitam (Negro) Afrika merusuh di Kajang.... kah... kah... kah....

Tahniah jelah buat kerajaan Malaysia... bawak masuk lagi ramai Negro2 ke negara nih..., tak cukup lagi dengan Indon yang berjuta2, Myanmar, Bangladesh, Pakistan dan pelbagai lagi..., negara kitakan mengamalkan dasar langit terbuka... mana2 pendatang asing nak masuk... masuk jelah... apa ada hal kan...

Kalau berjalan di KL pulak..., kadang2 mata gua naik berbulu jer... bila ternampak betina2 melayu Malaysia berkepit alahai lentok habis dengan mamat gelap nih..., nak buat camna kannn... betina2 Malaysia nih suka "batang besar nalllllaaaaa.... Negro", bila dah kena kencing baru nak menyesal... hahaha...

Cuma malang bagi jantan2 melayu yang berbinikan betina2 melayu yang dah jadi bekas negro ni lahhhh.... hahahaha... lompong wa cakap luuuu... bak kata Mazidul Akmal di sini... LRT pun boleh buat u-turn... muakakakakaaaaa....!!!!

Itu baru sikit Negro yang ada dah pandai tunjuk lagak kat negara nih.... bayangkan kalau yang merusuh tu adalah pendatang asing yang jumlahnya berjuta dalam negara nih.... hahahaha... pendatang asing dari negara mana tuuuu.... lu orang fikirlah sendiri...

MyMetro kes di Kajang.

Berdasarkan gambar tu kannnn.... Negro2 yang dok berkumpul ramai2 tu..., senang jer... nak ajar puak2 kurang ajar tuuu...

Bawak M16 ke..., AK47 ke.... tembak bagi mampus sekoq2.... lepas tu campak bangkai Negro tu dalam Sungai Klang.... hahahaha.... !!!!! Datang Malaysia buat huru hara macam kat negara diorang pulak.... kurang di ajar punya Negro....!!!!

Bodoh punya Menteri Dalam Negeri... !!!! Bodoh punya betina2 melayu Malaysia...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP