IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Anjing vs Buntal vs Bantah...

>> Thursday, April 26, 2012


Lu orang agak2 pada 28 April nih... Anjing haramjadah kat atas tu ada tak...????... hahahaha...!!!!

Kalau Anjing ni tiba2 menjelma depan lu orang, apa lu orang nak buat... hahahaaa...


Lu orang agak2 Anak Luar Nikah ni ada tak untuk buat kecoh...???? muakakakaaaa....!!!!

Tapi gua dengar si buntal anak luar nikah nih... tengah mabuk arak dalam lokap... kah... kah... kah.... togok sampai mampus... umno taja sampai mabuk... muakakakakaaaa....!!!!


Jumpa di sana... di sana... di sana.... bawak tikar, teh tarik kopi O...., kacang, roti canai... kita berkelah di sana... duduk.. duduk... relax... relax bersantai....

Kalau ada yang datang menghalau dan buat kacau..... memang jenis anak haramjadah tak boleh tengok orang senang... hahahaha...  !!!!

Malam esok gua nak rebus telur 1000 biji, lepas tu nak cucuk jarum dalam telur rebus tu... sebab gua nak jamu anjing2 kenduri makan telur rebus hari Sabtu nih... hahahaha...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP