IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Minta Tolong Ibrahim Ali...!!!!

>> Thursday, March 15, 2012


Gua nak minta tolong dengan Ibrahim Ali, Zul Kulom, Hasan Lucius, Panglima Ludah umporno, Armandoll, Blogger2 umporno dan semua pejuang2 Melayu.... tolong pi tinju sedas dua muka Najib Razak... muakakakakaaaaaa.... dah memang tahap celaka dah niiiii....

Bangsa Melayu dalam bahaya dan wajib di selamatkan...

Bangsa Melayu telah menjadi mainan dagangan Najib Razak di sini.

Pepatah Khusus Bangsa Umporno...;
Cissss.... Biar Islam Tergadai Asal Melayu Kekal... hahahaha... Tak akan Melayu Hilang Di Dunia...

3 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Thursday, March 15, 2012 11:10:00 AM  

yg mememula sebut takkan melayu hilanh di dunia pun hilang tak tau p mana

muqlis04 Thursday, March 15, 2012 12:36:00 PM  

gua gelak tengok muka brehem bro...macam joe frezer..hehe..rasa2 macam nak buat profile fb gua bro

John Rennoult [JR] Thursday, March 15, 2012 4:54:00 PM  

isa..

apasal gua gelak tgok wajah brahem katak tu? kahkahkah

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP