IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mr. Beans Cuci Dosa Di Mekah...???

>> Monday, February 13, 2012

Lu bayangkan... jika lu sebagai Ketua Syarikat/Pengerusi Syarikat... pada suatu hari lu nak pakai duit..., so lu pun buat surat permohonan kepada Syarikat yang lu nak pinjam 1 juta hengget....

Lepas tu... lu orang sendiri yang luluskan permohonan tu..., yang bestnya masa lu buat permohonan lu mintak 1 juta hengget... memandangkan lu jugak yang meluluskannya maka lu luluskan 4 juta hengget... perghhhh.... 3 juta lagi lu sakau... lu bagi kat DAP, PKR dan PAS buat dana pilihanraya... hahahaha...


Masa kecoh isu rumah dia hari itu... sudah puas kuntau sana sini, nak yakinkan umat malaysia, terbanglah Mr. Beans ni ke Mekah buat umrah.... hehehehe... maknanya dia bercakap benarlah tuuuuu.... hahahaha...

Adusssss.... Menteri2 kat Malaysia nih semuanya jenis makhluk gilababi... yoooo... gila kuasa, gila kumpul harta... dan tunggu jelah rakyat Malaysia main gila PRU-13 nih... untuk mengilababikan barisan nasional sampai hancur....!!!!

Itulah hasilnya kalau bagi orang gila jaga kewangan umat islam..., lagi tinggi ilmu agama lagi tinggi dia punya kelepet...., tapi gua tak heran beb... sebab si Azazil tu king of Malaikat pun boleh kantoi... inikan pulak menteri agama umporno nih.... hahahaha...!!!!

Selagi berjenama umno... memang takda yang baik lahhhhh.... semuanya kaki sapu kaki songlap kaki menipu... hahahaha...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP