IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jawatan Tinggi... Tapi Bodoh Jugak...!!!!

>> Friday, February 10, 2012

Semua pemerhati asing Bangang. Pilihanraya di Malaysia sangat tinggi mutunya. Inikah mesej yang cuba disampaikan oleh Timbalan Pengerusi SPR..????

Kalau demikian mesejnya, ia adalah kenyataan yang amat lucu sekali...!!!! Sudah la bangang... bodoh pulak tuuuu.... memalukan sungguh malaun yang menjawat jawatan ni.... hahahaha....!!!!Ini dah jatuh hukum halal untuk didoakan supaya mampus cepat.... hahahaha...

Citernya ada kat sini...

Apaaaa....???? Tak boleh baca... pi cari kat Bernama... tak jumpa jugak... klik sini Blog Yong Intan. Sebabnya gua rembat n3 nih dari blog tu jugak.... rembat dulu minta izin kemudian, lepas tu adjust dengan MSG, Ajinomoto, sup bunjut... perencah kari pelbagai...hahaha...
Tolong terangkan sikit apa makna "budaya berpolitik di Malaysia" tu? Adakah termasuk perkara2 berikut...????

1. Walapun Parlimen telah dibubarkan, menteri2 Malaysia masih pakai title demer dan guna kemudahan awam untuk kempen.

2. Calon2 BN menggunakan media milik kerajaan untuk kempen. Calon PR tak boleh.

3. Janji2 projek akan dilancarkan oleh calon2 BN. Ia janji jer, bukan rasuah. Hahaha.

4. Tetiba ader ramai pengundi (sampai beratus2) tinggal dalam sebuah rumah.

5. Ceramah PR akan dikelilingi polis demi keselamatan negara. Hahaha

6. Ada penceramah pro PR akan dihalang dari memasuki kawasan tertentu. Ini pun perkara biasa je.

7. Ada duit dalam sampul? Takpe. Duit tu buat tambang pergi mengundi. Biasa je.

Kot ada kejadian2 lain....?... komer fikior sendiri le...

PEMERHATI ASING TU DATANG DARI NEGARA YANG PILIHANRAYA DEMER TELUS. SEBAB TU SUSAH DEMER NAK FAHAM BUDAYA BERPOLITIK DI MALAYSIA. HAHAHA...... 
Cerdik kannnn.... Timbalan Pengerusi SPR membodohkan rakyat Malaysia... ooppsss... bukan rakyat Malaysia jer... Pemerhati Asing pun turut diperbodohkan.... oleh pencacai aka anjing suruhan aka lembu suruhan bn tuuuu.... kah...kah...kah.....

Jawapan gua kepada si anjing suruhan aka lembu suruhan bn tuuuu... Timbalan Pengerusi SPR yang bernama dalam MyKad sebagai Wan Ahmad Wan Omar.... piiiiiraaaahhhh luuuu... "Pemerhati Asing tu suka nak memantau Pilihanraya di Malaysia kerana ianya unik dan luarbiasa dari negara2 yang lebih Maju.... kerana ianya mengikut Standard ISO-Barisan Najis...".... hahahaha..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP