IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Izinkan Gua Mencarut Kat Anakharamjadah Ni...!!!!

>> Saturday, February 04, 2012

Tengah malam tadi merata blog melaporkan kononnya maklumat dari Husam Musa bahawa Parlimen akan di bubarkan minggu depan.... gua bantai gelak guling2 beb... bukannya tak percaya tapi memang tak percaya punnnn.... hahahaha...

Najibullshit dah cakap PRU akan diadakan bila2 masa jer... dan tak lewat dari April tahun depan, tapi bukan dalam masa terdekat ni laaaa... sebab dana PRU barisan nasio-anal belum cukup lagi beb... skim SARA1 pun baru jer dilancarkan beb..., syarikat2 korporat baru jer closing account... barisan nasioanal masih dalam proses nak pow sana sini...

Pelesit gua dalam MKN pun bantai gelak dengan lawak PRU tuuuu.... hahahaha...., walau apapun persetankan jelah dengan tarikh bila nak PRU... sebabnya bagi gua PR dan rakyat sudah get ready nak tumbangkan barisan najis nih.. at anytime jer... hanya tunggu si Najibullshit Pondan tak berteloq tu sebutkan tarikh bila nak fight... hanya si penakut jer... yang rahsiakan tarikh bila nak bubarkan Parlimen... hahahaha... dan ianya hanya berlaku di Malaysia sahaja.... pasal semua Perdana Menterinya spesies bacul dan dayus....!!!!

Yang buat gua terbakar dan berangin gila nih pasal kenyataan (MAAF..., izinkan gua mencarut..., pasal gua selalu  melepak di kedai kopi puak2 umporno diorang semua mengajar gua cara2 nak mencarut pada pemimpin...) si PukiMak Haramjadah (nama yang gua hitamkan kat bawah tu).... apa dia ingat duit 13 keturunan makbapak dia ke yang diberikan kepada rakyat (BR1M)..., dasar anak sundal mana ntah nih... kecik2 tak nak pulak mak bapak dia campak dalam sungai.... dah tua nak mampus jadi haramjadah...!!!!

Gua petik dari sini;

Perdana Menteri berkata, BR1M juga tidak dilaksanakan mana-mana kerajaan lain di seluruh dunia namun ia diberikan kepada seluruh rakyat yang layak tanpa `memilih bulu’ dan parti.

"Kita tidak memilih bulu (seperti) kata Datuk Yahya (Khatib Mohamad) dalam ungkapan pantunnya tadi, orang yang tidak sokong kita pun dapat juga. Walaupun mukanya barangkali tebal agaknya. Yang kutuk, maki hamun kita, apabila nampak duit (BR1M) lima keping, dia yang pertama sekali berbaris.
Pergghhh... si bangsat yang keluarkan kenyataan tu dengan sombongnya telah menghina rakyat Malaysia beb... dia tu si tua kutuk yang bangang haramjadah sialan yang tak tahu membezakan wang kerajaan dengan parti.

Sebabnya si haramjadah nih... tak tau nak bezakan kewajiban kerajaan terhadap rakyat, selama 53 tahun dok sapu bersih duit rakyat... baru tahun ni bagi 500 hengget... macam dah besar sangat nilai 500 hengget tuuuu.... pada bangsat haramjadah ni....

woiiitttt... pukimak haramjadah... puak2 umporno akar-umbi sendiri pun menjuihkan bibir laaaa... dengan BR1M tuuuuu....sapu tetap sapu, kata mereka pasal itu duit diorang jugak... bukannya duit Barisan Nasio-anal...

Lu pangkat Datuk2... apa lu tau kesusahan rakyat bawahan nih..., lu duduk rumah besar kereta besar mana tau susah senang rakyat.... totok umporno yang gua hormat bernama Haji Yaakop bagitau kat gua... dah berpuluh tahun sokong umporno... dapat 500 hengget dalam masa dua hari dah habis.... hahahaha... gua ingatkan dapat 500 hengget dari keraaaa...jaaan barisan nasioanal boleh gunapakai buat belanja harian sampai setahun.... tahun depan dapat lagi.... hahahaha.... itupun kalau ada....!!!!

Itulah pasalnya gua gelarkan mangkuk yang buat statement tu "Pukimak Haramjadah".... spesies bangsa Melayu sial yang telah menghina rakyat Malaysia yang kurang berkemampuan. Jenis Bangsa Melayu Elitis Sial ni hanya ada dalam gerombolan umporno jer.... jenis hipokrit yang pergunakan dan menghina bangsa sendiri untuk kepentingan politik diorang...

Apa... bangga sangatkah umporno/barisan nasioanal dengan pemberian 500 hengget selepas 54 tahun memerintah..???

Baru sekali bagi pada rakyat, itu yang dihebohkan... itu yang dicanangkan... hingga menghina penerima bantuan yang tak sealiran dengan umporno/barisan nasioanal, wooiiii.... bangsat haramjadah baik lu tutup jelah mulut sundal lu itu...!!!!

Kenyataan Perdana Menteri Dato Sri Najib Tun Razak,  yang menyatakan pemberian BR1M "tanpa `memilih bulu’ dan parti", part ini gua 110% sokong dan salute sebab nampak matured sikit pemikirannya.... macam itulah ciri-ciri seorang Pemimpin yang ADIL. (yang baik gua sokong beb... gua hormat..., yang macam cibai gua lancaukan jelah... peduli apa gua... bak kata rosmah "ada aku kisah"...)

Tetapi... gua minta maaf sekali lagi laaaaa.... bagaimanapun si Najibullshit nih... tetap menonjolkan tahap kebodohan dia yang sejak azali lagi... dia pasti ke BR1M tak dilaksanakan oleh mana2 negara... hahaha... itu satu lagi kenyataan bangang untuk membodohkan rakyat marhaen kampung dan desa.

Memang laaa... lain negara lain namanya... takan la Zimbabwe, Peranchis, Mongolia, Afrika Selatan, Australia, Amerika..., nak gunakan perkataan BR1M kat negara diorang... apa laaa.. malangnya rakyat Malaysia berPerdana Menterikan si baghal dari Pekan Pahang nih...!!!! (gua kutuk balik pasal dia keluarkan kenyataan bangang.. hahahaha..)

Lu orang search google... check tengok negara2 yang beri bantuan kepada rakyat diorang yang susah...., gua bagi contoh Australia, sebab gua pernah bermastautin di negara tu.... hehehehe... seminggu jer... kah.. kah... kah... walau seminggu tapi banyak ilmu yang gua dapat, apatah lagi ada di kalangan lu orang yang pernah menetap di negara asing berbulan malahan bertahun... pasti dapat membuat perbezaannya kannnn...

Lagipun pemimpin2 lembu 1Malaysia nih selalu katakan Malaysia negara maju, buat pengetahuan lu orang... di Australia pendidikan dan perubatan adalah percuma... di Malaysia Perubatan dan Pendidikan adalah Perniagaan. Kepada rakyatnya yang tidak mempunyai pekerjaan... Kerajaan Australia bagi elaun AUD700 sebulan beb..., Di Malaysia... rakyat yang tak punyai pekerjaan pandai2 jelah nak hidup... boleh jadi peragut, mat pet, penyamun, penyangak, pengedar dadah tak pun pengemis di gereja2... kira dah cukup hebat la tuuuu... hahahaha...

Bukannya macam Keraaaaaaaaaa.....jaan Malaysia beb.... baru bagi 500 hengget.... heboh sampai ke Planet Marikh dia punya kecoh.... siap ada majlis penyampaian BR1M oleh YB-YB Babi diorang... hahahaha... kan ke membangang dan membodohkan rakyat namanya tuuuu..., Malaysia sebagai negara maju seperti yang di gahkan oleh Pemimpin2 Kepala Hotak Lembu kat Malaysia nih... boleh ke buat macam Negara Australia tuuuu...???? mimpi laaaa... jawapannya... hahahaha...

Negara Rusia..., apa yang gua pernah baca dan dengar... setiap hari bagi bekalan roti untuk sarapan pagi rakyatnya yang susah...., Malaysia...???? hahahaha... sampai ada yang makan siput babi beb untuk kelangsungan hidup... sampai ada yang mengemis di gereja2 dan rumah ibadat bangsa asing... akibat susah nak cari makan punya pasal... hahahaha... lagi mau sembang kaaaa...

Kalau lu orang tak percaya pi tanya Hasan Akidah Jati... dia fasih dan faham benar dengan isu nih... sebab tu dia beriya-iya sangat nak betulkan Akidah dan selamatkan orang melayu Islam... hahaha..., Di mana sepatutnya dia perbetulkan AKIDAH makhluk2 yang menjaga hal ehwal agama Islam terlebih dahulu. Supaya takda sorang pun umat Islam Malaysia khususnya Selangor pergi mengemis dan mendapatkan bantuan dari rumah ibadat bangsa asing....

muakakakakaaaa.... gua dah melalut membabitkan anak Pak Ali pulak dah... silap haribulan kalau gua tak stop mesti melalut pasal Brahmin pulak.... hahahaha... ok... lah gua berbalik pada topik.... hehehehe...

Bagi gua selagi barisan nasioanal memerintah... jangan harap laaaaaa..... rakyat marhaen yang merempat susah yang tidur bergelandangan beralaskan kotak dan suratkhabar yang banyak terdapat di KL tuuuu... akan terbela... apatah lagi yang miskin dina di kampung2 dan pendalaman... apatah lagi kat rumah2 PPRT pun berlambak jugak.... hahahaha...

Apa yang gua tau... RM1 trillion lesap disonglap sepanjang barisan nasioanal memerintah.... ada laaaa...!!!! Mana perginya wang rakyat tuuuu....????

Berbalik kepada kenyataan makhluk bangsat haramjadah tuuuu.... sudah menjadi tanggungjawab kerajaan persekutuan untuk memberi bantuan kepada semua rakyatnya tanpa memilih kasih dan sokongan parti mana sekalipun.

So... kepada rakyat malaysia... jika lu orang dapati nama makhluk bangsat haramjadah tu tersenarai bertanding dalam PRU-13 nanti... pastikan si penghina rakyat nih... lu orang hadiahkan kain kapan dan batu nesan suruh dia pi mampus dulu laaaaaa....!!!!

nota: boleh ke... kalau gua nak menghasut rakyat Malaysia supaya jangan bayar apa2 cukai sekalipun kepada kerajaan persekutuan.... kalau rakyat malaysia boleh bersatu hati... kita test tengok kerajaaan malaysia yang dimandatkan kepada barisan nasioanal nih mengelupur atau tidak.... hahahaha... diorang buat duit cukai rakyat, duit KWSP nih macam duit makbapak diorang pulak.... memang sah diorang tu semuanya jenis muka tampal daging babi 44 inci pasal tu tak tau malu.... hahahaha...!!!!

ABU... ABU... Asalkan Bukan Umno...ABU...ABU....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP