IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Islam Kejadah Apanya...???

>> Friday, February 24, 2012

Sebelum ni... gua dah berbuih jari jemari menaip bagitau kat lu orang semua bahawa Pemimpin2 umnoporno nih semuanya Hipokrit (Berpura-pura) memperjuangkan Agama dan Bangsa (Islam dan Melayu).

Depan orang melayu dioranglah Juara Islam dan diorang juga Juara Bangsa.... tapi semua tu hanya kencing semata-mata... untuk memperbodohkan orang2 melayu bodoh yang majoritinya berbangsa umnoporno.

Orang2 melayu yang cerdik takan bersekongkol dengan bangsa umnoporno yang bodoh nih.... pasal tu ramai melayu2 cerdik tak sokong umnoporno dan memilih parti pilihan mereka... kerana ramai mengetahui parti umnoporno ini adalah parti haramjadah... parti untuk orang2 yang jenis hanturaya dan iblis... hahahaha...

Contoh pejuang islam dalam umnoporno ialah Mohyeddin Yasin...., jikalau benar beliau seorang pejuang agama islam, sudah tentu dia akan perjuangkan islam dalam keluarganya terlebih dahulu... bentuk akidah ahli keluarganya kemudian baru bicara soal masyarakat aka rakyat..., tapi kalau dah dasar hipokrit dalam bab agama lihatlah apa yang terjadi....;


Seorang bapak yang gagal mendidik anaknya untuk menutup aurat... hahahaha... Islamkah Mohyeddin Yasin nih.... perrgghhh... gua tak mau cerita banyak pasal keislaman Mohyediin Yasin.... lu orang dah tengok sendiri macamana anak dia punya posing.... lu orang sendiri nilaikanlah ciri2 orang yang hendak menegakkan dan perjuangkan Islam dalam negara nih....

Itu baru sentuh perihal seorang Bapak (Ketua Keluarga) yang mengaku beragama islam tetapi gagal mendidik anak mengikut lunas2 islam yang bernama Mohyeddin Yasin, bagaimana pulak bapak yang bernama Najib Razak...??? Bapak yang bernama Nazri Aziz... hahahah...

Tak pun Bapak yang bernama Mahatet Mohd Kerala... yang ini lagi parah wal pasrah beb... gagal 110% untuk melarang anak dia dari menjadi Pengarah San Miguel (Syarikat Arak Filipina)... anak2 dia yang lain pun banyak yang tungging langgang beb.... ini jenis bapak yang totally failed.... hahahaha... itupun ada hati jugak nak komen pasal isu Ba'aih PAS.... entah dia paham atau tidak makna Ba'aih... dia sendiri pun gagal dalam Ba'aih dengan Allah... lagi mau kencing kuat.... makin lama hidup makin merapu mamak tua nih... hahahaha...

Kepada pemimpin2 umnoporno dan ahli-ahlinya, Jangan sembang laaaa.... dan jangan nak temberang laaa... nak perbodohkan orang2 melayu islam dengan lawak bangang lu orang semua kalau perkara asas dalam islam pun tak tertegak... perintah Allah dan Rasul pun tak boleh nak ikut... lagi mau cakap pasal Islam...!!!!

Dengan Allah pun lu orang bersikap berpura-pura (hipokrit), siap dengan kencing hancing lagi. Inikan sesama makhluk ciptaan Allah... sendiri mau ingat laaaa... setakat Syahadah... Cina dan India pun pandai beb...!!!

Hancing.... laaaa... lu orang punya perangai....!!!! Lu orang semua yang duduk/berkecimpung dalam umnoporno adalah Bapak segala Munafik di dunia nih.... pembohong besar dalam urusan agama islam...!!!!

Kepada mereka2 yang sayangkan Islam... sayang juga yakin dengan Agama Allah dan Rasulnya, lu orang fikir-fikirkanlah... makhluk2 yang gagal mendidik ahli keluarga mereka kepada ajaran Islam ini layak kah di angkat/dilantik sebagai pemimpin/ketua sedangkan untuk menjadi Ketua Keluarga pun diorang semua gagal beb...

Kat bawah nih gua suka-suka jer nak tempek salah satu komen dari blog yang gua rembat gambar anak mohyeddin yasin, iaitu blog Laksamana Bukit Bintang dan Addin.
ala klu psal muhyidin ni.... orang johor sndiri dah tau semua si munafik ni mcm mner.... mser dier jd mnteri besar dulu abis tanah2 org melayu johor dijual kpd singapore n org cina.... ni nk pejuangkan melayu??? hampeh... sy org johor tau la dier ni mcm mner... lg la klu soal islam ni.... x usah ckp la... nk mntah klu citer...
Bab dan isu lain pasal muhyeddin yasin nih gua malas nak sentuh laaaa... termasuklah isu KFC NFC... hahahaha... nampak jer... slow n steady tapi licin macam belut beb.... Najib tau laaa... agenda dan cerita belakang tabir mat cowboy johor nih.... hahahahaha...!!!!

Cuma gua nak tanya sikit kat mat cowboy nih... dan minta pengesahan betul atau tidak jeerrrr... pasal ada member citer lu bawak masuk sportrim harga RM0.50 sen dari negara China tahun lepas ada stock lagi ker....??? eerrr.... berapa kontena ntah... lupa pulak gua.... hahahaha...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP