IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Akidah Tuuuuu.....tttt...!!!!

>> Monday, February 20, 2012Hasang Ali cakap soal akidah...., Harusanasini u-turn pasal akidah, Dr. Asri pun menyampuk pasal akidah... kumpulan hindu sangam pun bercakap pasal akidah, blogger umporno belasah akidah anwar, blogger PR belasah soal akidah Najib...

Najib dapat keluar kat TV... mintak 1Malaysia percaya dengan dia punya akidah... hahahaha... Anwar tak pulak dapat keluar kat TV untuk mintak 1Malaysia percaya dengan dia punya akidah... Pak Guard TV tu pulak ntah macamana dia punya akidah... hahahaha...

Letih aarrr... nak melayan puak2 akidah nih... banyak sangat diorang punya akidah....
Apa kata jom kita berharamjadah jelah.... !!!!

relax... relax dulu.... sambil layan kepantasan jari jemari aweksss kat atas tu goreng gitar beb......

wooiiittt....  gua suruh tengok jari jemari aweksss... tuuu.. yang lu orang pi layan lurah akidah tuuuu... buat apa...????

hahahaha... jaga mata akidah tuuuuu.... kah..kah...kah....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP