IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Yahudi Goblok si Batu Api... hahaha...!!!!

>> Sunday, January 22, 2012

Ketua Penerangan Goblok UMNO, Ahmad Maslan menyifatkan tindakan Menteri Besar Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim merampas portfolio hal ehwal Islam yang sebelum ini dipegang oleh pemimpin Pas dalam satu rombakan exco negeri semalam sebagai satu penghinaan nyata kepada Pas.

Adalah suatu penghinaan yang nyata kepada Pas kerana portfolio hal ehwal Islam yang sepatutnya mereka pegang tetapi kini sudah tidak diberi kepercayaan lagi di Selangor.
Amat menjengkelkan apabila si goblok ini yang terserlah nyata kegoblokannya bersuara, apakah si goblok ini tidak sedar atau terlebih stim daun ketum apabila portfolio hal ehwal Islam yang dipegang oleh MB Selangor hanyalah bersifat sementara. Lagipun ianya atas nasihat Tuanku Sultan Selangor.

hahahaha... sebenarnya si goblok ini sengaja dan terpaksa membodohkan diri sendiri dengan kenyataan haramjadah macam tu demi provokasi politik bagi melagakan Parti PAS dan angkatannya dalam PR.

Lagipun akibat kegoblokanya juga..., si goblok ini terlupa dia sudah sembah derhaka pada sultan selangor beb...., selama ini semua orang tau bahawa umprono adalah pembodek dan penjilat tegar para sultan dan raja2 nih..., akibat kerakusan politik dan menjadi batu api mereka terlupa yang mereka telah syirik secara tersembunyi kepada sultan... hahahaha...

Dalam usaha si goblok nih merapu dan menjadi batu api untuk melagakan komponen PR, tanpa rasa malu si goblok ini beriya-iya kononnya membela PAS dalam isu ini... apa kejadahnya dia nak menyibuk kononnya ianya "satu penghinaan kepada PAS".... hahahaha... nampak sangat menipunya....!!!!

Sepatutnya si goblok ketua penerangan umprono ini... mengeluarkan kenyataan "adalah menjadi satu penghinaan kepada rakyat Malaysia apabila si botak Nazri Aziz mengatakan pengisytiharan harta menteri sebagai membahayakan". hahahah... "bahaya" kepala bana dia laaaa....!!!!

Ntah apa yang membahayakan gua pun tak tau... yang gua tau jikalau declare harta menteri2 nih... rakyat akan tau bagaimana dan dari mana datangnya kekayaan diorang selama ini... itulah "bahaya" yang dimaksudkan bagi mereka... peluang nak merompak, menyonglap harta negara dan rakyat terkantoi sudahhhh... hahahaha...

Mengambil kata2 Mak Lembu sebelum ini "Cuba beritahu saya Pemimpin Umno mana yang tidak bermasalah".... hahahaha.... lu orang sendiri mau ingat laaaa.... apa yang dimaksudkannya... MASALAH...???? uiiissshhh... memang bahaya... bahaya....!!!!

Ataupun si goblok ketua penerangan umprono ini, mengeluarkan kenyataan "adalah menjadi satu penghinaan apabila Presiden Lucah MCA menghina hukum dan agama Islam secara jelas dan nyata".

Atau si goblok ini keluarkan kenyataan "amatlah bangang dan bodohnya si mangkuk ayun Ibrahim Ali nak buat solat hajat selepas Asar".... hahahaha...

Jika si goblok ini boleh berbuat demikian, barulah boleh kita sokong dan respeks bahawa beliau mewakili partinya bersuara kerana bangsa dan agama. Tetapi apa yang berlaku adalah sebaliknya... itu yang payah tuuuuu.... letih beb... dengan puak2 hipokrit dari umprono nih.... cakap tak serupa bikin laaaa.... dan asyik nak perbodohkan rakyat jerrrrr......!!!!

Akan tetapi si goblok ini tak berani untuk bersuara terhadap penghinaan kawan2nya kepada rakyat dan agama, kerana itulah sikap dan dasar hipokrit para pemimpin umprono selama ini. Si goblok ini adalah salah sekoq daripada Iblis besar dalam masyarakat melayu dari parti "Ketuanan Melayu" yang selama ini menipu umat Melayu Malaysia sejak dulu kini dan selamanya...

Menyibuk dengan hal orang lain..., sedangkan hal dalam kain sendiri tak berani untuk bersuara.... memang gampang sialan haramjadah puak2 umprono nih....


Akibat takut kekayaan Menteri2 Malaysia terdedah kepada umum, si Botak Bacul nih mengatakannya 'BAHAYA".... yupppp.... BAHAYA beb... seperti Buaya Taib Mahmud di Sarawak tuuuu.... hartanya saja RM4 billion.... BAHAYA... BAHAYA.... muakakakakakaaaaaa....

Adakah bahayanya seperti ini...????
Cuba tanya dengan Si Goblok kat atas tu... bahaya atau tidak...????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP