IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

umno Bela Hantu Raya

>> Sunday, January 08, 2012

Assalamualaikum semua...  terasa boring la pulak..., switch on laptop ingat nak buat paperwork sikit... tapi tak boleh fokus..., lansung jengok blog dan email... wallaaaweeiiii.... banyak la pulak komen dalam blog dan juga email daripada kawan2 tak bagi gua stop blogging.

Maka dengan rendah hati gua meludah jugaklah dalam blog ni (guna perkataan Bro Harimau Menaip... hahaha.. di sini). Ada senang gua meludah laaaa... cuma mungkin tak sekerap dulu.... Sebenarnya gua ada 2 cerita di sini;

Pertama : Cerita pasal hantu2 melayu
Kedua : Jual baju untuk menghalau hantu

Selain daripada tu sengaja nak bikin panas si mamat indon myKad free yang selalu bikin palat dalam blog gua nih... hahahaha... siapa lagi kalau bukan anak anjing bernama hartono..., Bambang Susilo pun tak mengaku lu rakyat indon...

Hanya umporno/barisan nasional bangsat ni jer... terdesak bangat sanggup gadaikan Malaysia iktiraf lu dan pendatang haram yang seangkatan dengan lu sebagai warganegara Malaysia... hahahaha... mat indon haramjadah nih selalu bikin onar cipalat dalam komen, so kali ini dia punya cipalat apa tau... hahaha..
"gua cukup-cukup happy si ISA ni terus pencen drpd memblogging.kalau degil nak memblogging semula juga, gua rasa biarlah selepas PRU 13 ni."
Bila terbaca komen anak anjing umporno haramjadah ni (komen ni autospam) yang syiok sendiri nih..., gua jadi bersemangat pulak nak melalak kat sini sebelum PRU-13... hahahaha.... amacam hartono...??? Lu komen blog gua bertaraf sampah kannn... tapi apasal lu baca blog sampah nih.... hahahaaa... dasar anjing longkang belaan umporno... muka tampal kulit babi 99 inci tebal... memang sah lu ni setaraf dengan hantu2 kat bawah tu....

Tadi gua terbaca di blog ini berkaitan Sihir dan Pelihara Hantu Raya. Jadi gua terpanggil untuk menyakat hantu raya, pelesit, jin dan polong yang bersarang dan berkembang biak dalam umporno nih....

Ini spesies Jembalang Tanah.
Tugasannya sebagai Tukang Fitnah, akan membuat perjanjian dengan tuannya (umno) sebagai pengawal apabila sesuatu isu atau parti diorang diganggu oleh orang lain. Jembalang Tanah nih handal macam hantu raya jugak... bila tuan diorang tak balik rumah dua tiga hari.. bini tuan diorang pun hantu2 ni balun.... bukan boleh percaya kat hantu2 nih... kelentong kuat wa cakap luuuu... hahahaha...

Ini Spesies Langsuir
Hantu spesies Pompuan yang tiada kaitan walau sekatil hingga melahirkan anak, spesies langsuir moden abad 21 dah tak hisap dara beb... tapi boleh digunakan bagi tujuan menghisap kewangan negara dan melesapkan duit kerajaan. Selalunya berjaya mengelak dengan meletakkan kambing hitam sebagai mangsa.. hahaha...

 
Ini Spesies Polong
Tugasnya menghisap darah mangsa... oooppsss... menghisap harta negara untuk kemewahannya sesuai dengan singkatan namanya semasa di alam donia dahulu iaitu RM (Ringgit Malaysia)

Ini Spesies Hantu Bungkus.
Buat masa ini masih belum dibungkus lagi, doa2kanlah supaya cepat Malaysia menjadi aman sejahtera setelah hantu ni dibungkus kelak. Mempunyai kuasa setaraf Jin Ifrit dan boleh meresap dalam tubuh manusia, punyai pengaruh yang kuat terutamanya daripada golongan mamak mandeliar... kalau terserempak dengannya baca jerr...  jampi serapah eeeeeeeeeeeee.....!!!! Insyallah... takan tersampuk seumur hidup... hahaha.. Kelemahannya.... "Mudah Lupa"... muaaakakakaka...!!!!

Yang ini hantu apa ka nama yeaaaa..... ????
Hantu BTN ni kalau boleh kasi pecat dari jawatan Exco, biar digantung tak bertali dalam parti..., biar dia mampus beragan dalam PAS.., nak keluar PAS takut kena buat cina buta pulak, kesian kat anak bini dia... kah.. kah... kah... lagipun taklik hantu nih akan lupus PRU-13 nanti... hahaha... selepas tu baru pecat dari PAS...anak jowo paling tak guna dalam selangor ada duo... toyol dah kantoi... tinggal yang ni sekoq lagi... hahahaha...

Jumpa lagi di lain kali... tapi jangan lupa baca di sini, sini, sini, sini dan sini. Kalau tidak nanti lu orang tak paham makna2 hantu tu semua....

ABU...ABU... Asalkan Bukan umno... hahaha... ABU... Forever...!!!!
from Hotel Sukajadi.
Terlepas peluang nak Qiamullail di Masjid Wilayah malam tadi.

Nota: Ada member inbox kat gua offer jual baju "ABU - Asal Bukan umno", sesiapa nak order boleh email kat gua... harga gua tak tau lagi, balik Malaysia nanti baru gua boleh deal..., sekarang nih gua nak tau berapa ramai yang berminat... contoh seperti dibawah ni...;

ABU - 1

ABU - 2

ABU - 3

ABU - 4

Hanya yang brutal jer... boleh pakai baju nih, so... inbox kat gua di zergdukes@gmail.com hari Khamis gua balik KL... kita communicate melalui email... Ok... gua chow dulu ide sudah mari untuk paperwork... adiosss...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP