IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Perghhh... Skandal Suami dan Isteri Orang, Umno Dalam Negeri MB Haram..!!!!!!!!

>> Wednesday, January 18, 2012


Hahahaha.... kat bawah ni ada orang inbox kat gua... adooiiiyaaaaiiii... gua pun tak pasti betul ke tidak... gua nak hantar pelesit gua pi merasuk sampai ke Bruas tak boleh laaaa.... sebab pantang larang pelesit tak boleh melintas Sungai Perak... hahaha...

Cuma gua harapkan blogger2 sebelah Perak dan sewaktu dengannya... lu orang hantar la pelesit jenama Perak pergi siasat.... hahahaha... kasi letup sama laki dan bini orang dari parti lucah nih... hahahaha...
Email tu kata..;

Naib ketua umngok bahagian Bruas ada scandal dengan AJK umngok bahagian Tambun??? laki orang scandal dengan bini orang??? wtf???

(tolong war2 kan, tuan.. ni citer betul2 kejadian.. bukan cobaan..)
Sebenarnya tuan punya info nih dah inbox kat gua seminggu dua yang lepas, cuma dia release info sikit2.... hahahaha...

Sikit hari lagi nama kaki skandal umporno jantan dan betina tu pasti akan meletup..., tapi bukan dari gua laaaa... hahaha...

Sekarang nih kita bikin warm-up dulu.... kalau boleh gua nak bagi puak2 umporno sendiri pecahkan lubang diorang... atau lu orang saja (blogger PR) yang pecahkan.... kah... kah... kah....


Sebenarnya gua sendiri malas nak kasi pecah..., eehhhhmmm... sejahat-jahat dan kurang ajar gua ni..,  tak sampai hati pulak nak directly dedahkan aib orang beb...!!! tapi kalau dah pecah... gua tolong top-up jelah... hahahahaha... yang penting beritanya bukan datang dari gua...!!!!

Tak macam sebahagian blogger2 umporno yang jenis takda agama tuuuu.... fitnah dan cerita lucah makanan diorang jer,,, setiap hari..., bila tanya agama apa...??? mengaku pulak berAgama Islam hahaha... konon2 jelah sebagai Islam kot... hahaha..!!!!

Apa Nabi cakap pasal isu macam nih...???? Blogger2 umporno tolong jawap sat...!!!!

Gua cuba ikut sunnah beb....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP