IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jika Di Malaysia Dah Lunyai Minah Ni...!!!!

>> Saturday, January 28, 2012

Antara pelakon wanita yang gua minati dan kalau terjumpa DVD pilem lakonannya, pasti gua beli punyeeeaaaarrr.... tak kiralah DVD halal mahupun haram... asal boleh nonton sudahhhh... hahahaha..., terlatest gua beli pilem SALT (tahun 2010).

Sekarang nih gua tengah mengintai pilem arahannya pula "In The Land Of Blood And Honey"... released pada 23 December 2011, di Malaysia dah ada ke belum wa phuchitao..... Soal kontroversi beliau kena saman atas tuduhan curi idea pilem tu... mampuih pi kat dia hahahaha... dia kaya maaaa....

"Kami ada Injil, Al-Quran dan semuanya. Kami juga mengajak anak kami ke gereja, kuil, menghadiri upacara ajaran Buddha, pergi masjid, mengajar mereka tentang semua kepercayaan," katanya.
Hahahah... sebenarnya takda apa pun yang nak di ulas berkaitan Angelina Jolie nih... cuma kepala hotak nakal gua nih... terfikirkan... kan... kannnnn.... hahahaha...

Jika Angelina Jolie menetap di Malaysia, beliau membuat pengakuan seperti di atas iaitu Menyimpan dan membaca Al-Quran dah tu pulak pergi ke Masjid..., mungkinkah ianya menjadi bahan kecaman oleh puak2 yang kononnya memartabatkan Islam dalam negara ini...???

Kerana Agama Islam itu adalah hak eksklusif Orang Melayu sahaja, begitulah konon-kononnya seperti yang diperjuangkan oleh puak2 tersebut.... tak gitu ke...???? hahahaha...

Walau apa pun nasib baiklah si Angelina Jolie bukannya Rakyat 1Malaysia, jika tidak dah tentu2 jadi bahan... wa cakap luuuu... kena jihad laaaaa.... jawapnya dengan Katak Pasir Mas dan koncu2 nya... hahahaha...

"Love... Can Change What We Want"
"War... Can Change Who We Are"

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP