IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mai Sini... Inilah Rupa Langsuir Sebenar...!!!!

>> Sunday, December 11, 2011

Ini apa cerita beb....!!!!

Puak2 lembu umporno dapat jer... gambar kat atas tu terus spin pelbagai.... lantak pi kat depa laaaa... pasal depa memang kaki pitnah pun... apa ada hal....

Puak PR pun dua kali lima = RM250 juta.... hahahaha... dapat jer gambar kat bawah nih.... terus kontroversi.... hahahaha... adik beradik umporno jugakkkk... muakakakaka....


Gua pulak cilok gambar kat bawah nih... ntah darimana punya blog.. dengan berita yang tak pasti terus belasah tak henggat dunia..... hahahaha.... gua bersalah dan perlu mohon maaf... pada empunya diri yang di kutuk itu.

So... kepada Mantan KPN Musa Hassan anak Guru Muqadam..., memandangkan gua kutuk lu melalui blog ini secara terbuka (ikutsukaaku). Gua juga telah memadamkan semua artikel/posting berkaitan gambar perkahwinan tersebut.

Maka melalui blog ini juga gua memohon RM24 juta KeMAAFan kerana keterlanjuran mengutuk lu kahwin dengan nilai RM15 juta... tempohari, hinggakan Cow Shahrizat terjun dari One Menerung akibat terkejut dengan kutukan gilababi gua terhadap luuuu..

Sori bro.... dan gua tarik balik semua kata2 gua terhadap luuuu...

Nanti kalau gua lalu depan Pelita Plaza Masalam gua belanja lu teh tarik bro.... . gua tau lu selalu lepak situ bro.... tapi setakat itu sahaja... dosa lu usung tilam gua tetap akan kutuk jugak sampai bila2.... tiada maaf bagi mu kerana menganiaya orang... muakakakakaaaaa... noktah.
Sama jugak laaaa... dengan akhbar pencacai nih.... dah takda berita lain lagi nak dikontroversikan.... cerita bangang menakutkan orang2 melayu bodoh yang sememangnya fanatik gila dengan Setan, itu yang diberitakannya... tak cukup lagi ke dengan cerita dan pilem hantu kat wayang dan TV.... bodoh punya akhbar...

Kepada Wartawan Sinar Harian, lain kali kalau nak jumpa sangat dengan Langsuir kena buat appointment dulu beb... bawak ayam golek seploh ekor... baru laaa... Setan Langsuir tunjukkan rupa dia... ini pergi dengan tangan kosong... apa barang Setan Langsuir tu nak layan.... pandang pun tidak beb... hahahaha... bangang jugak reporter Sinar Harian tuuuu...

Kalau nak tengok Langsuir yang ori punya.... gua pun boleh kasi tengok... free pulak tuuu...., haaaa... tu dia Langsuir kat bawah tuuuu.... hahahaha.... Langsuir nih memang spesies tak ambik kesah punya.... cool.....!!!!
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Mak segala Langsuir dalam 1Malaysia.... muakakakakaaaa...
habis ayaq liuq pun dia akan kata... "Jangan percaya berita di Internet..."... muakakakakaaaaa....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP