IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Celaka Presiden Sex

>> Sunday, December 04, 2011

Dr Chua (gambar) berkata sistem perundangan itu tidak adil kepada semua pihak khususnya ke atas kaum wanita selain mengenakan hukuman-hukuman kejam yang jelas bercanggah dengan konvensyen antarabangsa.

“Apabila rekod hak asasi kita tidak baik dan hukuman pula dianggap sebagai kejam, kedudukan global Malaysia akan merosot.

Ni la kenyataan paling sial dari seekor babi pelakon filem lucah, dan sahabat sekelambu umno, pemimpin sial ini telah terang2 menghina islam, tapi apa tindakan yang diambil. mana perkasa, mana umno. konon kata pejuang islam.

Pelakon lucah sialan ni dengan senang sahaja menghina Islam mengatakan perundangan islam tak adil dan hukuman kejam ini sama menghina islam itu agama yang tidak adil dan kejam, penghinaan sebegitu teruk takan  boleh dipandang sebelah mata je...,

Bagi gua tak kira umno ke, pas ke atau siapa sahaja yang mengaku islam patut bangun menentang kenyataan sial kaki sex ni. dan memang cibai la kalau kita semua hanya berdiam diri dengan kenyataan yang menghina Islam ni.

Gua juga memohon semua sultan yang menjadi payung Islam, bertindak tegas terhadap binatang ni. jangan asik duk berdiam diri bila Islam itu dihina serendah2nya oleh binatang sex yang bernama soi lek ni,

Binatang ini yang tidak tahu apa2 tentang Islam begitu lancang mencampuri urusan agama Islam, kalau gua kata budha agama merupakan agama kejam apa orang budha akan kata, mesti mereka akan terasa hati, Si binatang ni buka sekali telah menhina Islam tapi dah banyak kali, dan banyak kali juga orang Islam di malaysia menjadi bacul tak mengambil apa2 tindakan, sekurang2nya laporan kepada polis ke.

Sumber: JohorBorn

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP