IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Cina Tipu Melayu Tipu India = Barisan Nasional Lembu

>> Saturday, December 10, 2011

Pertama dan mula-mula sekali....... yang membuka pekong Mak Lembu... adalah Ketua Audit Negara...!!!!

Dapat jer... bola tanggung dari Ketua Audit Negara...., pembangkang pun melalak sakan laaaa.... dalam Parlimen....  desak di adakan siasatan terhadap Mak Lembu dan suruh berambus dari jawatan.... dalam dok pong pang pong pang tuuuuu..... ada pulak lembu2 tua dan muda yang back-up Mak Lembu nih.... hinggakan Lembu Tua yang tak cukup tidoq dan selalu mengantuk 24/365 hari pun boleh menyampuk....

Ketua Petani dan Ketua Lembu 1Malaysia pun bagi fakta pembahagian rumput2 bernilai jutaan helai...., sekali sang ketua lembu dari PAC sudah potong stim dengan press conference mendedahkan yang rumput2 jutaan helai tu semuanya telah habis di makan oleh Mak Lembu and Familynya.... setahun lepas tu baru tandatangan perjanjian bekalan rumput...

Selepas jenuh pong pang pong pang kat atas tu.... Mak Lembu sudah KinaBatang Ngan Bung Mokhtar... baeeekkkk... punya henjut mendesak Mak Lembu supaya berambus......

Dengan muka tak malu tampal kulit babi 14 inci.... Mak Lembu tak bleh tahan.... tetap nak pertahankan kemaluannya dan puting susu yang melayut tu terus naik minyak mengamuk sakan sampai selak lengan cuma tak sempat nak selak kain dalam persidangan lembu2 1Malaysia... tak cukup dengan itu dicabarnya suruh Presiden dari parti pembangkang letak jawatan...

Apa punya bangang laaaaa... Mak Lembu sekoq ni... sepatutnya dia mengebooohhhh... suruh Ketua Audit Negara letak jawatan... kerana mendedahkan puting susu dia yang dah melayut tuuuu... yang KinaBatang Ngan tak pulak dia sentuh.... mungkin biarlah rahsia kot.... muakakakakaaaaa....


Dalam masa Mak Lembu mengebooohhhh sakan macam Lembu Gila Meroyan... anak2 buahnya yang semuanya bersatatus Mak Lembu 1Malaysia pun mengeboooohhhhh... semahunya tanpa rasa segan dan silu...

Selang dua tiga hari... ada pulak dari kalangan perwakilan lembu... yang tak setuju/membangkang Mak Lembu, di akhir persidangan di luar Kandang Lembu....,  Mak Lembu KinaBatangNgan lagi sekali... hahaha.... second round beb... dahsyat jugak dan gua tabik spring laaaa... kat Lembu tua nih.... pasal berani bercakap benar beb....

Lepas tuuuuu..... Mak Lembu terus senyap menyepi dari tarikh akhir persidangan Lembu2 1Malaysia hinggalah ke hari ini... apatah lagi apabila kumpulan polis2 Lembu kata takda kes.... hahahaha....

Dalam diam menyepi tu... ingatkan dah reda... rupanya terbongkar la pulak... si bapak lembu yang takda kaitan dengan Mak Lembu makan 100 ribu helai rumput sebulan beb... anak2 lembu yang bapak dan mak tiada kaitan tu pulak makan 45 ribu helai rumput sebulan.... perghhhh... siap beli kereta lembu lambang mercedez harga setengah juta helai rumput beb.... beli kondo dan siap dengan pakej melencong lagi.... hahahaha....

Tup.. tup... hari ini Atok Lembu Mamak pun sudah sound sama Mak Lembu.... piiiiiraaaahhhhh.... main jauh2.. tak gheti2 lagi kaaaaaa....

Cuma Mak Lembu jer... tak sedaq lagi yang dirinya Lembu Betina Spesies Mamak... dan mungkin terlupa juga yang spesies dia dari satu kepulauan yang sama telah memalukan kumpulan2 Lembu spesies Melayu hahaha...

Hari ini juga salah satu kumpulan dalam komponen parti Lembu 1Malaysia dah mengeboooohhhh... tak puas hati dengan spesies Lembu Melayu/Mamak yang dah kencing 2 juta helai rumput basah kepada kumpulannya....

Perghhhh... dahsyat juga penangan lembu2 kat Malaysia nih.... kalau ikutkan pepatah melayu lama... "Bodoh Serupa Lembu"... tapi sekarang nih... apabila Ketua Lembu 1Malaysia sudah pandai guna perkataan "transformasi" maka anak2 buah Lembu terus mengtransformasikan pepatah lama kepada "Cerdik Pandai Serupa Lembu"... hahahaha....

Hahahaha..... "Cerdik" dalam putaq belit dan "Pandai" menipu songlap rumput.... muakakakakaaaaa....

Tapi gua yakin Mak Lembu ini... pasti akan kena sembelih jugak akhirnya... melainkan dia berjaya melarikan diri dari kandang Lembu 1Malaysia....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP