IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Lumbu EEEeeeeee.... Nak Lari Dari Kandang... hahaha..

>> Monday, November 28, 2011


Pompuan dalam gambar atas tu, namanya Shahrizat binti Abdul Jalil. Di lahirkan di Pulau Pinang, membesar dengan seadanya... belajaq macam orang lain juga... kerja sebagai majistret lepas tu resign dan kongsi buka lawyer firm.

Pompuan ini telah mendirikan rumahtangga, nama laki dia Dr. Mohamad Salleh Ismail dan dikurniakan tiga orang anak, dua lelaki dan seorang perempuan.

Sekarang ini pompuan ini memegang jawatan sebagai Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat.

Dan laki dia pulak memegang jawatan sebagai Pengerusi Eksekutif di Perbadanan Fidlot Nasional (NFC).

Perbadanan Fidlot Nasional (NFC) telah mendapat pinjaman mudah daripada Keraaaajaan beEnd sebanyak RM250 juta dan tanah seluas 5,000 ekar. Di mana kesemua wang tersebut berjaya disapu bersih sejak tahun 2008 hingga 2009.

Selepas berjaya merembat RM250 juta barulah NFC tandatangan perjanjian dengan Kementerian Noh Omar pada tahun 2010. Memang superp and marvelous punya bisness deal.... hehehehe...
[Bernama] KUALA LUMPUR - Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil hari ini menegaskan beliau tidak ada kena-mengena dengan isu berkaitan Perbadanan Fidlot Nasional (NFC).
hahaha... guling2 gua gelak beb dengan kenyataan pompuan lawak nih...., dah sekatil sebantal dengan laki dia... boleh dia kata takda kena-mengena.... boleh percaya ke...????

Dari jawatan dia sebagai menteri... baik punya kabel besar, takan laki dia tak pergunakan dia untuk memudahkan yang di maksudkan sebagai pinjaman tuuuu...

So... dengan kenyataan pompuan yang bernama Shahrizat Abdul Jalil nih..., bolehlah gua juga mengatakan di sini..., penghasilan tiga orang anak 2 laki 1 pompuan selama ini pun takda kena mengena dengan laki dia... hahaha...

Amacam...????

Tapi apa ada hal kannnnn.... kalau dah spesies Mahatet... kerala mari juga.. cakap2 ada geleng2 kepala baeeekkkk... punya eeeeeee... jumpa itu ular kasi ketuk sama ini spesies dulu..... hahahahaha...

Ini spesies banyak bahaya... tak habis2 mau kasi Lumbu juga sama orang... itu Lumbu punya orang boleh laaa... percaya sama dia... bukan Lumbu punya orang boleh kasi ludah sama itu Lumbu... hahahahaha...

Apa dia ingat orang lain pun serupa Lumbu macam dia kaaaaa....???? Asyik nak meLumbukan orang jer.. puak2 haramjadah penyangak wang rakyat nih.... hahahaa....

Persidangan Lumbu-Lumbu bakal berlansung di Pirates World Trade Centre tak lama lagi.... sapa tak pernah tengok Lumbu... boleh lahhh... beramai2 ke sana... muakakakakaaaa... 

Lu orang boleh tengok itu Lumbu-Lumbu melalak mau tipu sama Melayu... minta nyawa--- minta nyawa...  mau transformasi mau itu mau ini... kasi lagi peluang mau tolong tindas lagi melayu2 yang dok ada nih.... hahahaha...

Kesimpulannya dari fakta yang dibentangkan oleh Azmi Khalid (PAC), maka apa saja alasan antara pompuan nih dengan laki dia boleh dibakul sampahkan... daripada layan pompuan ini ber eeeeeeee.... eeeeeee.... lebih baik layan video klip kat bawah nih... kerana dalam Parlimen tak boleh menipu beb... haaahhaaahaaa...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP