IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

beEnd Gadai Malaysia Pada Indon...????

>> Tuesday, November 22, 2011

(Posting asal dari Otak Tuan Sadiq di FB, gua tambah sikit2 jer... bagi membuka minda puak2 yang tertipu selama 54 tahun ini... hahahaha...)

JANGAN SAMPAI KITA LUPA......!!!!


Kat Indonesia...!!!
Malaysia dapat pingat emas. Indonesia dapat perak. Pemain/Penyokong cemas. Pelajar Universiti kena ugut bunuh. Rakyat Malaysia di sana siap nak dibuluh runcingkan... hidup pun tak selamat.

Pemimpin UMNO hanya melalak-melalak..., nasib baik belum sampai masanya kempen pilihanraya... kalau tidak mau lunyai semua pemain malaysia kena angkut dengan umporno untuk berkempen... hahahaha...

Kat Malaysia...!!!
Rakyat Indonesia dapat taraf warganegara. Gaji Amah dapat upah minima RM700. Pulang boleh kaya raya. Pelajar dapat RM100 hengget.... Makbapak pulak dapat RM500 hengget....

Ketua Audit Negara melaporkan Shahrizat Bukit Jalil and Family rembat RM250 juta buat pergi umrah buat beli kondominium untuk lembu-lembunya, Noh Omar yang lari ikut pintu belakang disko rembat RM110 juta duit petani/pesawah, itu tak termasuk lagi Kementerian2 yang songlap duit rakyat buat macam duit makbapak diorang... hahahaha...

Semua penipuan beEnd/umporno rakyat boleh lupa hanya dengan RM100 hengget dan RM500 hengget.... Malaysia...??? Menang Sorak Kampung Tergadai...!!!

Akal pemimpin beEnd.... BIJAK MENIPU...!!!! dan KAKI PENIPU...!!!!

Rakyat Malaysia senang2 jer... kena tipu dengan beEnd/umporno... hahahaha...

Yang banyak kena tipu semestilah yang berotak lembu seramai 3 juta lebih ahli dari parti keris pekembar yang diharamkan sebelum ini... hahahaha... bodoh punya melayu...

Siapa lagi kannnn....???? kalau bukan...????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP