IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Iblis Geleng Kepala Dengan Marwath umporno...

>> Thursday, October 20, 2011

Dalam satu pengajian di sebuah Sekolah Agama di Negeri Selangor, seorang Ostad yang diberikan Tauliah untuk mengajar telah bertanya kepada murid-muridnya..., maklumlah selalunya Ostad yang diberikan Tauliah untuk mengajar nih kebanyakkannya Ostad umporno... setiap kali mengajar asyik bercerita bab Fekah jer...

Asyik dok ulang dan ulang dan ulang kisah Malaikat, Israk mikraj, sifat 20, kisah nabi2 bla..bla...bla....., bab pemerintahan, bab kepimpinan dalam Islam tak boleh sentuh takut nanti ada tukang yang merepotkannya.. hahahaha....

Suatu hari Ostad dalam sesi mengajarnya bercerita tentang peranan Iblis bernama Maswath, si ostad sudah bertanya...;


Ustaz: Apakah tugas2 Iblis...
Murid2: Iblis dah takda tugas ostad....!!!! terkezut si ostad tadi mendengar jawapan murid2nya...:
Ostad: kenapa ente semua jawap macam tuuu.. apa dalilnya...
Murid2: Dalilnya... cuba ostad pikir... siapa yang buat video lucah....??? ostad jawap laaa..
Ostad: umnooooooooo......!!!!
Murid2: Siapa yang buat rakaman perbualan lucah Mat Sabu..???
Ostad: umnooooooooo.....!!!!
Murid2: Siapa yang buat fitnah cerita liwat part 1 part 2....???
Ostad: umnoooooooo......
Murid2: Siapa yang buat fitnah ramas tetek kat anak cina penang..???
Ostad: Blogger umnoooooo....!!!!
Murid2: Siapa yang tolak hukum hudud selama ni...???
Ostad: umnooooooo...
Murid: Siapa yang kuat Rasuah...???

Ostad: umnoooooo....???
Murid: Siapa yang menghina Rasul dan Agama Islam selama ini....???
Ostad: umnooooooo.... laaaa... siapa lagiiii....!!!!

Murid2: Banyak lagi laaaa.. dalil-dalilnya ostad.... kalau nak soal balas macam nih sampai pagi esok tak habis ostad...., semuanya berpaksikan kejahatan daripada umnoooo... sejak dulu kini dan selamanya.... sebab itulah Iblis dah takda kerja lagi ostad....!!!!

Si ostad hanya mampu mengelengkan kepalanya dengan berkerut dahi....., kemudian disambut hilai ketawa daripada murid-muridnya.... ostad berasa hairan kenapa murid2 ketawakannya... lalu dia pun bertanya..;

Ostad: Apasal kamu semua ketawakan ana......????
Murid2: hahahahaha..... cara ostad gelengkan kepala sebijik macam Iblis Marwath, akibat menyesal kerana turunkan segala ilmu kejahatan pada umnooooooo.... hahahahaha....!!!!

Kesiiiiiaaaannnnn..... kat Iblis bernama Marwath kerana dah tak boleh cari makan beb.... hahahaha.... so bermula hari ini, cyber troopers umporno dah boleh tukar nama kepada cyber marwath... muakakakaka....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP