IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

SPR BUAT AKTA BEB

>> Friday, October 28, 2011

Hari ni gua saja nak ganti bro ISA, dia dok berehat, tadi tengah gua tengok tv 1, alias tv lidah BN gua terdengar SPR nak buat akta baru nak memberikan "kemudahan"  kepada beberapa individu untuk mengundi secara pos atau lebih tepat undi 2 3 hari sebelum orang lain sebelum hari mengundi. akta itu akan dibuat secepat mungkin dan kalau boleh, sempat digunakan masa pilihanraya kali ni.

Pihak yang akan terlibat terdiri dari petugas pilihanraya, wartawan atau pengamal media. keh keh keh, ketawa besar BN beb kalau akta ni sempat dilaksanakan sebelum pilihanraya. lu kena faham2 je la beb apa bakal belaku.

Pernah ke undi pos ni pakatan boleh menang? ehem2, seperti biasa beb......

Yang gua tak puas hati ni apahal SPR ni sibuk nak buat akta baru ni. Isu pengundi Hantu, pengundi warga asing import, pengundi berdaftar bertindih pun tak selesai, Timbul pulak nak buat akta baru, apahal ni beb.

Cerita banyak pun tak guna kita tengo je la apa yang akan berlaku

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP