IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bangsat umPORno Kena Tempeleng Beb...!!!!

>> Friday, October 21, 2011


Lu orang pernah tengok Melayu Bangsat Bangsa UmporNo takkk...??? hahaha... tu dia gambaq kat atas tu... itulah manusia paling tak guna.. paling bangsat kat Malaysia nih... status dia bawah sikit jerrrr... daripada tahap UmporNo Totok... hahaha..

Itulah beb... lain kali kalau tote panjang seinci... jangan nak mencuba lubang Negro... kan dah terkial2 jadi bangang sorang2... lu nih memang muka pecah tembok laaaaa... selalu buat provokasi yang tak matang, tolol dan bahalol... hahaha...

Apa lu ingat... yang buat enakmen hudud dalam PAS tu... otak akademik barat macam lu ke..???

Apa laaaa... Zul Kulim lu bikin malu orang Kedah jelah... lu ingat dengan belit dan bodek macam tu dalam Parlimen, si Najib Razak nak letak lu sebagai calon dalam PRU-13 ke.... hahaha... muka dan perangai macam lu elok diletakkan bertanding dalam kandang babi lagi baik laaaa... pasal perangai dan putaq belit luuu... macam babi haramjadah...

Gua dapat bayangkan graduate pengajian Islam first class degree pasti ketawa pecah perut dengan kenyataan lu dalam Parlimen tuuuu.... tok-tok peti 13 negeri mesti gelak guling2 dengan luuuu... hahaha... Ulamak 40 dalam UmporNo lari terkincit2 masuk tandas... bukannya pasal nak terberak.. tapi nak bantai gelak dalam tandas... muakakakakaaaaa....

Sebabnya... diorang nak tempelak tak boleh, takut nanti syoruuu.. termissss... hahaha... so kena sembunyikan gelihati diorang tu dari pengetahuan Ketuanan Melayu diorang beb... hahahaha.. agaknya dalam kepala hotak diorang mungkin berkata...

"Jadi Ahli Parlimen tapi Bangang sepanjang zaman, entah macamana laaaa... mamat nih boleh jadi Ahli Parlimen... dah tu pulak nak cakap bab agama... macam sial wa cakap luuuu.... kah...kah...kah..."

Gua pulak terfikir dan kesian kat anak bini luuu.. ntah macamana laaaaa.. diorang menghadapi masyarakat sekeliling setiap hari... mesti malu tak hinggat punyalah, sebab dapat suami/bapak jenis bangangggggg.... macam luuuu.. sioooootttt... hahahaha...

Innalillah... jelah gua ucapkan buat lu Zul Kulim... hahaha...!!!!

p/s: woooiiii... beruk Kulim, lu kalau tak tau pasal hukum hakam dok diam2 jelah, jangan bagi celaru lagi minda melayu yang mengaku Islam kat Malaysia nih... ikut style gua... gua tak paham bab hudud gua tak sentuh isu tu dalam blog nih... nanti tak pasal2 jer... kena tempeleng macam kat sini.

Bodoh jugak loyar buruk macam lu nih... hahaha...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP